גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    פזית
    21/01/2016

אני בת 56 עדיין עם מחזור סדיר...
    לאחרונה חווה תסמינים קשים לפני המחזור בעיקר בתחום הנפשי הריגשי. רופא הנשים רשם לי גלולות למניעת הריון כדי למתן את התסמינים. הייתי מעונינת לשמוע את דעתך בנושא. תודה מראש פזית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    21/01/2016

המלצת ארגון הבריאות העולמי הינה שאין לתת גלולות אחרי גיל 50 עקב עליה בשכיחות סרטנ י שד עם כל סוגי ההורמונים שבגלולות השונות.
    לנשים החוות תסמינים טרום ווסתיים אחרי גיל 50 מומלץ טיפול הורמונלי התואם לגילם כגון נובופם או פרוגילוטון ובשום פנים לא גלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין ההורמונים השונים

0
    27/01/2016

מה ההבדל בין גלולות לטיפול הורמונלי לגיל מעבר
    שתי התרופות מכילות את אותם הורמונים נקביים בעצם...
    האם ההבדל הוא רק במינון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין ההורמונים השונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    28/01/2016

סוגיםשונים לחלוטין של הורמונים ופעילות ביולוגית שונה
    יש כיום בשימוש כ 15 סוגי אסטרוגנים וכ 22 סוגי פרוגסטאטיבים ולכן לא ניתן לדבר על הורמונים ככלל אלא יש להתייחס לכל הורמונן כבעל פרופיל ביולוגי ספציפי וייחודי ולכן הסיפור של טיפול הורמונלי וההתאמה האישית הינה מורכבת ודורש שנים של התמחות והתמקצעות ספציפית בנושא זה.
    לגבי ההתייחסות לגלולות- מבחינה ביולוגית פעילות כדור שבגלולה שווה ליותר מ 16 כדורים של טיפול הורמונלי חלופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו