כדור ריבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור ריבן
    חנה
    10/02/2016

היי דוקטור,
    התחלתי לקחת כדור זה פעם בחודש (פעם שלישית), ובכל פעם שאני לוקחת כדור זה אחרי כ- 10 שעות אני מתחילה להרגיש רע מאוד: כאבים וצמרמורות וכאבי ראש.
    מאחר וזאת פעם שלישית אני מניחה שהתופעות הן בגלל הכדור.
    האם אתה ממליץ לי על כדור אחר?

כמו כן אני בולעת כדור אביאנה כבר 3 חודשים, והוא עוזר לי מאוד פתאום עכשו אני מרגישה שוב את תופעות הלוואי שהיו לי לפני לקיחת כדור האביאנה. האם זה הגיוני?

תודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור ריבן

הוספת תגובה

• כדור ריבן - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/02/2016

האם לא חל שיפור בצפיפות העצם תחת אוויאנה בלבד?
    לפני שמוסיפים ריבון יש להוסיף סידן 1200 מג'ר ליום ביחד עם ויטמין D 400 עם כל כדור סידן ולעקוב ואז יתכן ולא תצטרכי כלל ריבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפיפות העצם

חנה
    11/02/2016

היי דקטור את כל התהליך עם הכדורים התחלתי רק מחודש נובמבר, אחרי צילום של צפיפות העצם, אני בולעת מאז כדור אביאנה, כדור ויטמין די 3 שהזמנתי מחו"ל כפי שייעצת לי וסידן, ובכל זאת כשהייתי אצלך אמרת לי לבלוע גם כדור ריבן.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפיפות העצם - תגובה

ד``ר איתן פאר
    13/02/2016

הולך טוב מאד ביחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו