בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעבר
    גולי
    07/03/2016

שלום דר אני בת 51 לפני שנתיים היה מחזור אחרון לאחר מכן כל חצי שנה 10 חודשים קיבלתי מחזור כבד וכואב לפני שנתיים עשיתי us שהראה רירית מעובה ומכיוון שהמחזור הגיע פעם ב8 חודשים חצי שנה הרופא אמר לי לחזור אליו אחרי שנה אני שכחתי לחזור אליו והשבוע הגעתי אליו כי אני שוב במחזור שהפעם נמשך כבר 12 יום הוא עשה לי us וישר אמר שהיה צריך לבדוק קודם את הרירית ועשה לי בדיקת פיפל עכשיו אני רק בוכה האם זה אומר שיש לי סרטן ? בגלל הרירית העבה והדימום ? מבקשת שתיתן לי תשובה דחוף ולמה לא שלח אותי לפרופיל הורמונלי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/03/2016

בתקופת טרום גיל המעבר בו את נמצאית יש פעילות של אסטרוגן מהשחלה אבל אין דימום.
    כתוצאה אין בדרך כלל תסמיני גיל המעבר כגון גלי חום, אבל יש עיבוי של רירית הרחם עקב פעילות אסטרוגנית ללא כל ניטרול היות ואין פרוגסטרון
    הטיפול הנכון מבחינה רפואית הוא לתת כל 3 חודשים למשך 10 ימים תכשיר של פרוגסטרון לגרום לקילוף הרחם.
    במידה ולא כך התבצי אצלך ישנה התופעה של עיבוי רירית הרחם.
    מבחינה רפואית מומלץ קודם כל לתת פרוגסטרון ל 10 ימים, לגרום לקילוף רירית הרחם ורק לאחר מכן לשקול הצורך בבדיקת פייפל, אם בכלל.
    איני רואה כרגע סיבה לדאגה והחרדה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

גולי
    10/03/2016

היום יש לי רירית בעובי 18 מילימטר ודימום שכבר שבועיים לא מפסיק הרופא אמר לי שכנראה יכול להיות משהו בתוך הרירית לכן אני כל כך פוחדת הבנתי שאחרי שנה שאין ווסת הדימומים שמגיעים אחרי הם מחשידים לא יודעת כבר מה לעשות ולא מפסיקה לבכות תענה לי בבקשה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    14/03/2016

הסברתי בפירוט ולכן תקראי שוב לאט את כל ההסבר שנתתי לך בתשובתי המפורטת הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו