מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעברגולי07/03/2016
שלום דר אני בת 51 לפני שנתיים היה מחזור אחרון לאחר מכן כל חצי שנה 10 חודשים קיבלתי מחזור כבד וכואב לפני שנתיים עשיתי us שהראה רירית מעובה ומכיוון שהמחזור הגיע פעם ב8 חודשים חצי שנה הרופא אמר לי לחזור אליו אחרי שנה אני שכחתי לחזור אליו והשבוע הגעתי אליו כי אני שוב במחזור שהפעם נמשך כבר 12 יום הוא עשה לי us וישר אמר שהיה צריך לבדוק קודם את הרירית ועשה לי בדיקת פיפל עכשיו אני רק בוכה האם זה אומר שיש לי סרטן ? בגלל הרירית העבה והדימום ? מבקשת שתיתן לי תשובה דחוף ולמה לא שלח אותי לפרופיל הורמונלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוכה כבר יומיים בבקשה עזרה רירית מעובה בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר10/03/2016בתקופת טרום גיל המעבר בו את נמצאית יש פעילות של אסטרוגן מהשחלה אבל אין דימום.
כתוצאה אין בדרך כלל תסמיני גיל המעבר כגון גלי חום, אבל יש עיבוי של רירית הרחם עקב פעילות אסטרוגנית ללא כל ניטרול היות ואין פרוגסטרון
הטיפול הנכון מבחינה רפואית הוא לתת כל 3 חודשים למשך 10 ימים תכשיר של פרוגסטרון לגרום לקילוף הרחם.
במידה ולא כך התבצי אצלך ישנה התופעה של עיבוי רירית הרחם.
מבחינה רפואית מומלץ קודם כל לתת פרוגסטרון ל 10 ימים, לגרום לקילוף רירית הרחם ורק לאחר מכן לשקול הצורך בבדיקת פייפל, אם בכלל.
איני רואה כרגע סיבה לדאגה והחרדה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
גולי10/03/2016היום יש לי רירית בעובי 18 מילימטר ודימום שכבר שבועיים לא מפסיק הרופא אמר לי שכנראה יכול להיות משהו בתוך הרירית לכן אני כל כך פוחדת הבנתי שאחרי שנה שאין ווסת הדימומים שמגיעים אחרי הם מחשידים לא יודעת כבר מה לעשות ולא מפסיקה לבכות תענה לי בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
ד``ר איתן פאר14/03/2016הסברתי בפירוט ולכן תקראי שוב לאט את כל ההסבר שנתתי לך בתשובתי המפורטת הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?