רוצה לקחת הורמנים לגיל המעבר.למרות שאין לי גלי חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לקחת הורמנים לגיל המעבר.למרות שאין לי גלי חום
    יעלי
    26/04/2016

אני בת 52 ,עברתי כריתת רחם לפני שנתיים ואין לי גלי חום. בעקבות השמנה בלתי מוסברת אני חושדת שאני בגיל המעבר האם אפשר בעזרת בדיקות דם לדעת בבירור האם אני בגיל המעבר.? והאם אפשר לקבל הורמונים גם אם אין גלי חום? אני בקבוצת סיכון לאוסטופורוזיס וכבר יש לי אוסטופניה באגן.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מהו חלון הזמן אחרי הוסת האחרונה

יעלי
    27/04/2016

כמו שכתבתי למעלה אין לי רחם.לפני שנה וחצי אמרי לי הגינקולוגית בבדיקה,שיש לי ביוץ.בהנחה שזה היה הפעם האחרונה שהיה לי ביוץ.האם אחרי שנה וחצי לא מאוחר מידי לקחת הורמונים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו חלון הזמן אחרי הוסת האחרונה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    29/04/2016

לא, עד 5 שנים בערך ממועד המחזור האחרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לקחת הורמנים לגיל המעבר.למרות שאין לי גלי חום - תגובה

ד``ר איתן פאר
    29/04/2016

נשים ללא רחם לא זקוקות כלל לפרוגסטרון אלא לאסטרוגן בלבד וזה מעולה היות והאסטרוגן פועל למנוע כל מכלול תופעות גיל המעבר כולל השמנה- אבל כמובן שזה לא מחליף פעילות גופנית ואכילה נכונה ומאוזנת
    בדיקת דם לאסטרוגן ו FSH תראה האם את אכן זקוקה לטיפול
    בנוסף, אסטרוגן, ביחד עם סידן 1200 מג'ר וויטמין D זה הטיפול המומלץ בבריחת סידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו