מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורמון ליויאל והפרשות חומות. האם ייתכן שזה מההורמון ?אלה29/04/2016
שלום, אני בת 50 כבר מספר שנים אין לי מחזור. לקחתי שנה הורמוני אנג'ליק שעשו לי טוב ובכל זאת רציתי לנסות את הליויאל, כך שלוקחת כבר כחצי שנה. אולם לפני שבוע היו לי שבועיים וחצי הפרשות חומות שעברו לי בנתיים זה מזכיר כמו דם חום לפני מחזור אך כמובן אני לחלוטין לא פורייה הרופא כבר עשה לי בדיקות לכך לפני מספר שנים וגם אין לי מחזור. כמו כן אחרי חודש של לקיחת ההורמון עד היום שזה כבר חצי שנה יש לי דלקות הולכות ובאות הרופא נתן לי משחות חיצוניות ווגינליות. אציין שכ- 15 שנה לא סבלתי מדלקות וגירויים . האם יכול להיות שלויאל הוא הגורם לכך ? שאלתי את הרופא שלי אמר שלא ואינו יודע למה דווקא עכשיו יש לי תופעות אלו. עשיתי משטח לראות אם יש חיידק או פטרייה וגם בדיקת שתן לא מצאו כלום. הרופא ביצע בדיקה וגינלית ראה הפרשות ונתן שוב משחה אמר שלא רואה שם משהו אחר חוץ מהפרשות ולא נתן לי לעשות בדיקת פאפ בטענה שעשיתי לפני שנה ואין צורך. שוב שאלתי האם כן יכול להיותשזה מליויאל ? כלומר האם שמעת על כך מנשים ? אומנם הרופא שלי גנקולוגל אבל לא רופא לגיל המעבר. אשמח לתשובה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון ליויאל והפרשות חומות. האם ייתכן שזה מההורמון ? - תגובה
ד``ר איתן פאר01/05/2016התגובה מוכרת, אבל שאלה- מדוע עברת לליביאל אם את מציינת שתחת אנג'ליק היה לך הרבה יותר טוב?
כמו כן יש לזכור שהורמונים הנלקחים דרך הפה כמעט ולא משפיעים על הנרתיק ולכן יש להוסיף להם תכשיר אסטרוגני מקומי
דימום תחת הורמונים, והפרשה חומה כפי שציינת זה דימום לכל דבר, נגרם עקב רירית רחם דקה מדי וללא כל קשר לא לפוריות, לא לבדיקת פאפ או דברים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון ליויאל והפרשות חומות. האם יי
אלה02/05/2016תודה רבה דוקטור. אני אכן גם לוקחת טיפול מקומי אובסטין. והחלפתי את ההורמון בעקבות כתבות באינטרנט שהוא גורם לחשק מיני ולכן החלטתי לקחתו. שאלתי את הרופא וענה שזה נכון. והאמת שאחרי שלושה חודשים שלקחתי הרגשתי שבאיזור הבטן אני נפוחה וזה מתבטא עד עכשיו שאלתי את הרופא נשים והוא אמר שהגוף אולי יתרגל והנפיחות הביטנית תרד, אבל זה טרם קרה. והאם הכתמים החומים כפי שאמרת מרירית דקה מסוכנים ? כלומר האם הרירית שהיא דקה מראה על סימן שאינו תקין ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?