לויאל- גיל המעבר תופעות מדוע עדיין לא משפיע עליי ההורמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לויאל- גיל המעבר תופעות מדוע עדיין לא משפיע עליי ההורמון
    רחלי
    26/06/2016

היי שלום רב, בזמנו התייעצתי פה לגבי תופעות גיל המעבר - בת 52 ללא מחזור 4 שנים לערך סובלת מדכאון..בלי מצב רוח ואי חשק מיני. המלצת לי על לויואל.. אכן התחלתי לקחת מזה 3 שבועות למרות החשש שלי... הענין הוא שאין שום שינוי ממש אבל להיפך הדכאון הוחמר.. אין לי חשק לכלום וגם החשק המיני לא מופיע.. שום דבר באמצע לא משתנה.. למה.? האם זה עדיין זמן מועט איןע דיין השפעה .. אני פשוט חסרת אונים. תודה רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לויאל- גיל המעבר תופעות מדוע עדיין לא משפיע עליי ההורמון - תגובה

ד``ר איתן פאר
    02/07/2016

הטיפול ההורמונלי כיום מגיע במינון כה נמוכים, מתוך מחשבה על טיפול ארוך שנים, שאין כל אפשרות עלי אדמות שתוך 3 שבועות תראי איזה שיפור
    חובה להתאזר בסבלנות מרובה ולהתייחס לשיפור, או להכדר שיפור, בתלונותיך רק כעבור 3-4 חודשים לכל המוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

רחלי
    03/07/2016

המון תודה. פשוט אין מילים לייעוץ החם והדיי מהיר דר פאר. מודה לך מאד.בהחלט הרגעת אותי;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת טיפול לאחר ארבע שנים...

ג'יליאן
    26/07/2016

ללא מחזור, אינה מומלצת, ואף יכולה להעלות סיכונים למחלות לב. תמהתני על כך שהרופא המליץ על התחלת טיפול כה מאוחר ולא מיד עם הפסקת המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו