גלי חום לאחר גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום לאחר גיל המעבר
    סיגלית
    14/07/2016

בת 67, סובלת מהזעת יתר וסימפטומים של גלי חום. זה מאוד מציק לי ומשבש לי את החיים.
    מה זה ומה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום לאחר גיל המעבר

הוספת תגובה

• גלי חום לאחר גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    14/07/2016

רק עכשיו, בגיל 67 , התחלת לסבול מגלי חום ומתסמיני גיל המעבר?
    ומה ואיך טיפלת בסימפטומים עד כה?
    וכן, יש טיפולים שונים, שאינם הורמונליים היות ואת כבר מעבר לאותו "חלון הזדמנויות" בו ניתן להתחיל טיפול הורמונלי ללא סכנה בריאותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום לאחר גיל המעבר.

סיגלית
    14/07/2016

לא קיבלתי גלי חום בגיל 67, היו לי גלי חום בגיל המעבר, בגיל 55 בערך, בהתחלה השתמשתי בליויאל מספר שנים, אח"כ עברתי למשחת אובסטין ג'ל וכיום איני משתמשת בכלום. גלי החום הפכו נסבלים ולא סבלתי מהם, ובתקופה האחרונה אני חווה שוב אותן תחושות של גלי חום. ושאלתי האם יכולה להיות סיבה לכך שבגיל כזה יופיעו תופעות כאלה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום לאחר גיל המעבר. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    14/07/2016

כן, מחייב בדיקה וברור. פני לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו