שינוי בציסטה בשחלה והשפעת פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בציסטה בשחלה והשפעת פוסטינור
    אורית
    02/09/2016

בת 52, 6 שנים במעקב אחרי ציסטה צלולה בשחלה השמאלית. לפני חצי שנה היא היתה 44 מ"מ. וסת אחרון ב12.6. שבועיים אחרי זה לקחתי פוסטינור. בבדיקת US לפני חודש הציסטה הגיעה למימדים של 5.5 ס"מ וכבר לא צלולה, אלא עם בת ציסטה וכנראה עם פפילציה. נקבע לי ניתוח לסוף החודש. CA-125 יצא לי 20. האם פוסטינור יכול להיות הגורם לשינוי הציסטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייתי רוצה להוסיף עוד הערה

אורית
    02/09/2016

רמת CA125 בשנה שעברה היתה 28 ולפני שבועיים התוצאה היא 20. האם אפשר לראות בזה סימן מרגיע? אני מאוד מאוד לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי רוצה להוסיף עוד הערה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/09/2016

תשובת הבדיקה מרמזת שאין מדובר בגידול סרטנ י אלא פונקציונאלי בלבד, כלומר על רקע שיבושים וחסר איזון הורמנלי התאם לגילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בציסטה בשחלה והשפעת פוסטינור - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/09/2016

לא. כמו כן לא לוקחים פוסטינור אחרי גיל 50 היות והוא מיועד למניעת קליטה של הריון , דבר מאד נדיר בגילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו