להיכנס להיריון בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיכנס להיריון בגיל המעבר
    נועה
    06/09/2016

אני בת 56, עד לפניי חודשיים קיבלתי מחזור כל 3 שבועות,ב'ה המחזור הפסיק לחודשיים, יולי אוגוסט לא קיבלתי,היה לי נדודיי שינה, גליי חום, עקצוצים באצבעות של הרגליים,עכשיו לצערי לפני מספר ימים קיבלתי מחזור שטפון,אין לי שליטה עליו, מה דעתך האם סוף סוף אני מתקרבת לגיל המעבר, למועד שהמחזור ייפסק לגמריי?..??
    את תופעות גיל המעבר, אני מרגישה כבר שנים. ועוד שאלה האם זה נכון שאין סיכוי בגיל הזה להכנס להריון???? תודה לך מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    06/09/2016

הריון- לא
    טיפול כן
    הסבר-
    שחלה יכולה להפריש הורמונים ולכן יש מחזורים , אבל הפרית ביציות מותנית במיטוכונדריות בתוך הביציות והן נעלמות לקראת גיל 50 ולכן מאבדים את הפוריות
    טיפול כן עקב תסמיני גיל המעבר וחסר איזון הורמונלי הגורם לדימומים קשים שלא על רקעא ביוץ סדיר , ולתסמינ י גיל המעבר
    מומלץ התקן מירנה שיפסיק את הדימומים וטיפול משולב עם נובופם שיפסיק את הסימפטומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו