הורמונים - הוראות שימוש ברורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים - הוראות שימוש ברורות
    מבולבלת
    04/10/2016

קיבלתי מרשם של oestradiol 0.6 mg בפעם הראשונה. אני בת 49.
    להפתעתי קראתי בהוראות שיש לעשות הפסקה בנטילה, ולקחת שלושה מתוך ארבעה שבועות, או 24-28 ימים רצופים כול חודש.
    ראשית, הרופא לא אמר לי כלל שיהיה צורך בהפסקה. שנית, גם לפי ההתוויה של התרופה, ההוראות הן סותרות.
    אבקש הוראות ברורות כמה ימים צריך לקחת ברציפות ובכמה לעשות הפסקה.
    דבר נוסף- הרופא אמר לי למרוח על הצד הפנימי של הידיים. ההוראות הכתובות בתרופה מדברות על אזורי גוף אחרים.
    אני חוששת ובינתיים עדיין לא לקחתי. מחכה לתשובה מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוראות שימוש

ד``ר איתן פאר
    18/10/2016

כלל לא מובן לי ההנחיות שקיבלת. מדוע רק אסטרוגן? איפה ההגנה על רירית רחם ע'י פרוגסטרון? או אולי עברת כריתת רחם ואז אין צורך בפרוגסטרון
    לגבי הוראות השימוש- הכל תלוי לאיזו מטרה הטיפול ניתן לך
    לגבי הוראה של טיפול הורמונלי חלופי ניתן להשתמש כל יום ולאו דוקא על הידיים. גם הירכיים טובות מאד לצורך זה. אבל ישנם מצבים בהם ההמלצות שונות, כגון 25 יום טיפול וחמישה ימים ללא ועוד ולכן בהעדר פרטים מדויקים יותר השבתי לך כמיטב יכולתי אבל רצוי פגישת יעוץ והדרכה והכוונה ע'י הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו