מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורמונים - הוראות שימוש ברורותמבולבלת04/10/2016
קיבלתי מרשם של oestradiol 0.6 mg בפעם הראשונה. אני בת 49.
להפתעתי קראתי בהוראות שיש לעשות הפסקה בנטילה, ולקחת שלושה מתוך ארבעה שבועות, או 24-28 ימים רצופים כול חודש.
ראשית, הרופא לא אמר לי כלל שיהיה צורך בהפסקה. שנית, גם לפי ההתוויה של התרופה, ההוראות הן סותרות.
אבקש הוראות ברורות כמה ימים צריך לקחת ברציפות ובכמה לעשות הפסקה.
דבר נוסף- הרופא אמר לי למרוח על הצד הפנימי של הידיים. ההוראות הכתובות בתרופה מדברות על אזורי גוף אחרים.
אני חוששת ובינתיים עדיין לא לקחתי. מחכה לתשובה מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - הוראות שימוש ברורות - תגובה
ד``ר איתן פאר08/10/2016השימוש באסטרוגן בד'כ יומי.
אבל האם את מקבלת בנוסף גם פרוגסטרון?
במידה ולא, הרי שישנה גישה טיפולית, הנפוצה בעיקר בצרפת, למריחת אסטרוג'ל 25 יום בחודש ו 5 ימים ללא תוך מעקב כל 3 חודשים אחרי עובי רירית הרחם באולטראסאונד נרתיקי
ניתן למרוח באזורי גוף שונים, בעיקר בירכיים, אבל לא סמוך לשדיים היות ויגרום לגודש ניכר בשדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה. שאלה נוספת בבקשה
מבולבלת08/10/2016ראשית, עדיין איני מקבלת גם פרוגסטרון.
הרופא אמר לי שכיוון שזו רק ההתחלה, הוא מעדיף עדיין לא לתת לי אותו, כדי שאם יהיו תופעות לוואי, הוא ידע היכן 'למצוא את האשם' (מילותיו שלו).
שאלה נוספת - בדף הוראות השימוש, היה כתוב שיש להשתמש תוך שלושים יום מפתיחת המוצר. אבל השפופרת אמורה להספיק לשלושה חודשים, כך שאיני מבינה איך אוכל להמשיך ולהשתמש במוצר, בניגוד לאזהרה של התוקף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?