מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באיזה גיל נפסק המחזור?ליהי19/05/2008
שלום,
אני בת 36 ובחודשים האחרונים המחזור שלי נמשך שלושה ימים, כאשר ביום הראשון טיפטופים קלים
ביום השני המחזור "האמיתי" וביום השלישי טיפטופים קלים מאוד.
שאלתי: הייתכן והמחזור שלי הולך להסתיים בגיל כה מוקדם?
הייתן שיש קשר לזה שלא עברתי לידות? האם זה נורמלי מה שתארתי?
האם חסר לי משהו בגוף?
לפני חצי שנה המחזור שלי היה תקין לחלוטין ולא בצורה שתיארתי לעי"ל.
המחזור נמשך 5 ימים כאשר בכל הימים היה דימום בכמות נורמאלית.
אציין כי אני בחורה בריאה לחלוטין ללא שום הסטוריה של מחלות למינהם, אין לנו עבר הסטורי במשפחה.
בזמן האחרון אני מודאגת מהמצב, קבעתי תור לבדיקה, אבל התור נקבע לי לעוד חודש, ואני מאוד מאוד מודאגת ובלחץ מהמצב.
אודה לקבלת תשובה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ממוצע לגיל המעבר
פרופ` יונה תדיר19/05/2008את...
הגיל הממוצע בעולם המערבי להופעת גיל המעבר הוא כ- 51 שנה. לאורך השנים מסתמנת מגמה של עלייה בממוצע זה עם מגמת העליה בתוחלת החיים הממוצעת. באשר להופעתו בכל אישה ואישה יש גם קשר גנטי (אם, אחות בוגרת) אולם ישנם מצבים בהם חדלות השחלות מלתפקד (גיל מעבר)מוקדם יותר (לעיתים אף בגיל השלוושים). ניתן לבצע בדיקות הורמונליות המשמשות כמדד הן למצב הנוכחי והן כחיזוי מסוים למדית החיות של השחלות.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת המחזור בגיל 49
נטלי12/10/2014אני בגיל 49 והמחזור שלי תמיד היה סדיר ובזמן.שחלה אחת אצלי הפסיקה לייצר בייציות, הייתי אמורה לקבל את המחזור אך לא קבלתי, קיימתי יחסים ללא אמצאי מניעה אבל בלי לגמור בפנים. אני חוששת שאני בהריון.
נכנסתי כבר להריון בגיל 43 ללא אמצאים אבל נזהרנו.
אודה לך על תשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת המחזור בגיל 49 - תגובה
ד``ר איתן פאר18/10/2014ראשית הסיכוי להריון בגיל 49 קלוש. שנית- למה את חושבת ששחלה אחת כבר לא מתפקדת ולפי מה? אין דרך לאמת הנחה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?