דימום לאחר הפסקה בת חודשיים ופרופיל הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר הפסקה בת חודשיים ופרופיל הורמונלי
    לילך
    14/11/2016

בת 52, לאחר הפסקה של חודשיים בקבלת מחזור(אחרון באוגוס 16 ) התחיל דימום לפני 3 ימים. עשיתי פרופיל הורמוניל היום : 39= LH=40 ' E2=370 ' FSH' פרוגסטרון=2....אני קצת מודאגת....האם זה מחזור? או לא? אני בגיל המעבר? טרם? מה עושים הלאה?......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום לאחר הפסקה

ד``ר איתן פאר
    15/11/2016

הקליניקה של דימום אחרי הפסקה ובדיקות ההורמונים שלך תקינים לחלוטין ומעידים שאת נמצאית בתקופה הנקראית פרימנופאוזה- כלומר טרום גיל המעבר. שיבושים בסדירות מחזורים , בעיקר איחורים ולעתים קרובות גם תסמיני גיל המעבר כגון גלי חום , עצבנות והפרעות שינה מאפיינים תקופה זה היכולה להמשך אפילו שנתיים
    מתחיליםלטפל כאשר מתחילים תסמיני גיל המעבר ללא קשר למועד קבלת מחזורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה..

מרים
    15/11/2016

תודה רבה על תשובתך המהירה והמרגיעה..כי כבר נאמר לי שאולי צריך לעשות בדיקת פיפל.... ובכלל זה לא מחזור ...
    מה דעתך על הבדיקה? חובה לעשותה עכשיו?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לאחר הפסקה

ד``ר איתן פאר
    16/11/2016

את בפרימנופאוזה ותופעת הימומים הלא סדירים כמו גם בדיקות הדם מעידים על כך
    יש טיפולים לתקופה זו תלוי במספר גורמים- למשל האם בתקופה שיש איחורים יש תופעות של גלי חום למשל?
    בתקופת הפרימנופאוזה ניתן לטפל במספר דרכים ואחת היעילות שבהן, במידה ואין תסמיני גיל מעבר הינה הכנסת התקן מירנה. במידה ויש תסמיני גיל המעבר טיפול בנובופם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו