בת 55 ועדיין דימומים קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 55 ועדיין דימומים קשים
    ורד
    15/11/2016

שלום רב,
    אני בת 55 וכבר שנים שיש לי מחזורים אם דימומים קשים וארוכים. קשים - אם גושים גדולים מסתובבת עם טיטולים וטמפונים אקסטרה לארג'. ארוכים - יכול להימשך לשבועיים שלוש לפעמים יותר סופרת שבעה נקיים ועוד 5 ימים ומתחיל המחזור הבא.
    לא לוקחת אמצעי מניעה בכלל בגלל שגרמו לדימומים עוד יותר קשים. לפני כשלושה חודשים הרופא נתן לי פרימולט נור בפעם הראשונה עזר מאוד ובפעם השניה היתה הפסקה של שבוע ימים ומיד התחילו דימומים קשים. בד"כ המחזור מתחיל לאט ואז מתגבר. לדברי הרופא - "בת 55 - תחזיקי מעמד זה נגמר. קחי את הפרימולט נור לשבועיים רצופים 2X ביום." אני כמובן אנמית.
    האם זו הדרך הנכונה? האם כדאי לעשות משהו אחר?
    בהיסטרוסקופיה לא ראו משהו מיוחד. שקלתי ללכת לרופא אחר אבל אני אצל רופא זה כבר 27 שנה.
    ממש אודה לתשובה במייל הפרטי שלי.
    בתודה מראש
    ורד גורודצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 55 ועדיין דימומים קשים

הוספת תגובה

• דימומים בפרימנופאוזה

ד``ר איתן פאר
    16/11/2016

במקרים כמו שלך מאד מומלץ להכניס התקן מירנה ולהשאירו לכל אורך חייו- 5 שנים , וכך אם וכאשר תכנסי לגיל המעבר ויהיה צורך לתת טיפול הורמונלי המירנה תשרת אותך נפלא
    להפסקת הדימומים יש לשלב הקסקפרון ביחד עם מטרגין בכל ימי הדימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו