רירית הרחם מעובה 10 מ"מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם מעובה 10 מ"מ
    חני
    04/12/2016

שלום לך ד"ר איתן פאר,
    שאלתי אליך, מאחר ועברתי בדיקות אולטרסאונד , הרופה ציין שיש רירית מעובה 10 מ"מ עם שינויים צ'יסטיים בתוכה,
    צבר רחם תקין רחם רגיל- אין דימום-שחלות לא נצפו, אני עברתי בדיקה זו כי היה לי כמו מחזור מדומה עד שבוע וחצי- היו בצבע חום ואז לורוד-אכן חושלה הייתה לי כמו במחזור רגיל וזו פעם שנייה משך השנתיים-אני בת 60 היום, התבקש ממני לעבור בדיקה של רירית הרחם לקחת דגימה? לא מובן לי? ונאמר לי לא דחוף וגם כדי להוריד את הספק? למה? לא הבנתי, גם שאלתי אם יש לי ציסטה נאמר לא, אשמח לקבל כול תגובה אני מעט ?חרדה, תודתי מראש לך, אגב אני עם מגבלה פיזית ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית הרחם מעובה 10 מ"מ

הוספת תגובה

• רירית רחם מעובה

ד``ר איתן פאר
    10/12/2016

בגיל 60 אמורה להיות רירית רחם דקה ביותר
    עיבוי של רירית הרחם ודימום עקב כך מחייב ברור פתולוגי
    ברור פתולוגי פירושו לקחת דגימת תאים מתוך רירית הרחם ע'י בדיקה הנקראית פייפל- שהוא צינורית מאד דקה המוחדרת ללא הרדמה במשרד הרופא לחלל הרחם ושאיבת תאים הנשלחים לבדיקה לשלול אפשרות שמתפתח גידול טרום סרטני ברחם. הטיפול לאחר מכן בהתאם לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו