כאבים לעיתים בשד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לעיתים בשד ימין
    אור
    17/12/2016

שלום
    הנני בת 67. מזה כשנה או יותר, אני מרגישה בשד ימין כאבים הולכים וחוזרים לעיתים קרובות ולעיתים אפילו בהפסקות של שעה. עברתי בדיקת כירורג שד, ממוגרפיה, צילום חזה לקחתי הרופא נתן גם כדורים נוגדי דלקת ארקוקסיה למשך שבועיים הכאב חלף לאותה התקופה שלקחתי את הכדורים ולאחרי חזר. לרופא כרגע אין תשובות.
    אודה לך באם תיידעוני בתשובתכם בהקדם.
    בברכה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לעיתים בשד ימין

הוספת תגובה

• כאבים בשד

ד``ר איתן פאר
    24/12/2016

נשמע כמו דלקת בצינוריות השד
    יתכן פטרייתית ויתכן חיידקית
    יש לטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לעיתים בשד ימין

אור
    24/12/2016

אודה לך באם תנחני לאיזה רופא או מומחה לגשת לאחר שהכיכורג אמר כי יש הרבה נשים שסובלות מהבעיה. אני מעוניינת לטפל בכאב, האם כדאי לפנות למומחה מחוץ לקופת החולים?
    אודה על תשובתך,
    בברכה,
    אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשד

ד``ר איתן פאר
    24/12/2016

אני מומחה לתחום זה אבל אני בטוח שיש גם רופאים המסוגלים לפתור את בעייתך באזור מגוריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו