מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מרובות בגיל המעבררחלי ציגלר17/12/2016
היי שלום אני בלי מחזור כמה שנים לאחרונה יש לי הפרשות מרובןת ולא נעימות כלל....עשיתי בדיקה משטח ולא נמצא דבר,,,הרופא המליץ לי על פריביוטיקה ...של פמינה...האם זה אמור לעזור.?? למה יש כה הרבה הפרשות מעולם לא סבלתי,מזה...בצבע חום צהוב.....איך לא נמצא דבר....בבדיקה??!! תודה רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר איתן פאר24/12/2016רובן של ההפרשות שאת מתארת כלל לא קשורות לדלקת אלא לתגובהספיציפית ומוכרת של הנרתיק לסוג מסוים של תחתוניות.
תחליפי אותן מיד
כמו כן השתמשי בסבון- לא שטיפות- אינטימי עם PH של 3.5-4.5 שניתן למצוא על המדפים בכל בית מרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגביי ההפרשות
רחלי24/12/2016תודה תודה למענה תמיד עוזר ואחלה פורום באמת. משום מה אני עדיין לא רגועה מאחר וההפרשות בנתיים רק התרבו והצבע שלם ממש לא נראה טוב... הכיצד לא מצאו כלום בתרבית?. האם יש מצב סתם שאלה שעלתה לי במחשבה שאחרי בדיקה שהרופא לקחת משטח כדי לבדוק תקינות צוואר הרחם או דגימה מהרחם לא זוכרת מה היה שמשהו נפגם תוך כדי הבדיקה מהמכשיר.|?. כבר לא יודעת מה לחשוב..? ד.א האם להגיע למרפאה זה בתשלום .. או התחייבות מסויימת אני במאוחדת... תודה תודה לך שוב דר פאר היקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגועה
ד``ר איתן פאר24/12/2016תנסי תחילה את שיעצתי לך
במידה ולא עוזר יש לשקול טיפול ע'י זידובאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגועה
ד``ר איתן פאר26/12/2016תרביות נרתיק לא מגלים חיידקים אנאיירובים ולכן המלצתי על כל מה שהמלצתי לך כולל הטיפול בזידובאל משחה המיועד לחידקים אנאיירובים
אני לא רופא של מאוחדת ולכן ביקור קשור בתשלום ואת הקבלה ניתן להגיש לחרות בטוח שכולן עובדות איתי ואולי אף למאוחדת אבל זאת עליך לברר איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשותדמיות
רחלי26/12/2016תודה לך שוב. אני בהחלט אברר לגביי הגיל שרשמת.הענין הוא שבנתים ההפרשות מגיעות כבר עם כתמי דם....הפרשות דמיות ואני באטרף...שוב עשיתי הכל כמו שצריך בדיקה אצל רופא וגם משטח שלא העלה דבר..מה פשר הדימום?? אתה פשוט מקסים תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?