תופעות של גיל המעבר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות של גיל המעבר?
    שרה
    21/12/2016

שלום רב אני בת 52 לפני 3 וחצי שנים עברתי ניתוח כריתת רחם בשל מיומות גדולות מאד, תוך שימור השחלות. מאז כמובן אין מחזור אבל כל חודש הייתי מרגישה את הביוץ כמו בתקופה שהיה מחזור. בתקופה האחרונה, אני מרגישה שזהו, אין יותר ביוצים, והתחילו לי כל מיני תופעות שאני מניחה שהן חלק מגיל המעבר. ראשית, גלי חום, מן תחושה של חום עז "שעולה לראש" לזמן קצר מאד...שנית, תופעה מאד מטרידה של הימים האחרונים - תחושה של סחרחורות קשות, כמעט נופלת, מתקשה לרגע לאזן את עצמי, בעת קימה מהמיטה או מכיסא...צריכה להאחז במשהו כדי להתאזן, ושלישית, תופעה של קשיים בשינה, עייפות מרובה במשך היום (גורמת לי לרצות לנוח "צהרים" גם בשעה 5 אחה"צ) קשיים בהרדמות והמון לילות לבנים, בהם נרדמת ב- 4 לפנות בוקר.
    האם אלו אכן תופעות של גיל המעבר והאם כדאי "לעשות משהו בנושא? אשמח לקצת הבהרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות של גיל המעבר?

הוספת תגובה

• תופעות של גיל המעבר

ד``ר איתן פאר
    24/12/2016

אכן כן
    בהעדר רחם תקחי כדור אסטרופם 2 מג'ר או מדבקת אוורל והתופעות יחלפו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו