בת 50 סובלת מאי סדירות במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 50 סובלת מאי סדירות במחזור
    רונית
    24/12/2016

אני בת 50 סובלת מדימומים חוזרים כל שבועיים ולזמן ממושך . עשיתי בדיקת דם הרופא אמר שאני בתקופת טרום גיל המעבר ונתן לי אקטיבל. שבינתיים לאחר 3 כדורים לא הפסיק את הדימום אני רוצה לדעת אם צריך בדיקות נוספות והאם הטיפול אכן יכול להפסיק את הדימום . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי סדירות במחזור

ד``ר איתן פאר
    24/12/2016

הטיפול באקטיבל כלל לא מיועד לנשים להן יש עדין מחזורים כך שאין זה הטיפול הנכון לדימום שלך
    תקחי נובופם אותו תתחילי כל יום 2 למחזור למשך 28 ימי הכדורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והוספה

רונית
    25/12/2016

אני כרגע מדממת כ8 ימים אז מה לעשות להפסיק את האקטיבל להתחיל טיפול אחר או לחכות שיגמר הדימום מעצמו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק אקטיבל כל עוד יש דימום. לאחר מכן בדיקת עובי רירית הרחם. במידה ודקה ניתן לחזור לאקטיבל ללא חשש

ד``ר איתן פאר
    26/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו