טיפול הורמונלי וסרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הורמונלי וסרטן שד
    לירון
    25/12/2016

שלום,
    אני מנסה להבין את הפער בין מידע סותר בין רופאים שונים לגבי העליה בשכיחות סרטן שד לאחר 5 שנים ומעלה של טיפול הורמונלי. יש לא מעט רופאים, כולל רופאי נשים ואונקולוגים המתמחים ברפואת שד שמצטטים נתון זה, ומנגד מהתשובות כאן אני מתרשמת שדעתך שונה. תוכל אולי להסביר מה מקור הפער?
    תודה, לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הורמונלי וסרטן שד

הוספת תגובה

• סרטן השד

ד``ר איתן פאר
    26/12/2016

השוני קשור בידע , בהשתתפות בכנסים, בקריאת מאמרים ובמחקרים רבים להם אני שותף ולכן אני זה שפונים אליו לכתוב את הפרקים בספרי לימוד רפואה אודות הקשר ההורמונלי לסרטן שד ולכן אני מהווה כיום מרכז ידע שאליו פנים רופאים מכל התחומים בשאלות והבהרות בנידון ואני זה המרצה על תחום זה כמעט בכל פורום רפואי קיים.
    אינני אחראי לידע של הרופאים איתם נועצת בנידון.
    כתבתי בעתון הארץ מאמר מסכם בנידון בתאריך 24/04/16 הנקרא " לא לוותר על טיפול הורמונלי"
    תקראי ותביני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.אקרא

לירון
    26/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו