גלי חום וכדורים אינם עוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום וכדורים אינם עוזרים
    שרה
    22/01/2017

בת 63. מזה כמה שנים סובלת מגלי חום וקיבלתי מהרופאה כדורים (לא זוכרת את שמם) שעזרו לי מאוד והעלימו לי את גלי החום לגמרי. רופאה אחרת אליה הלכתי "הזדעזעה" מעצם העובדה שאני עדיין מקבלת מחזור ואפילו סדיר (בגיל 60) ואחרי בדיקה הודיעה שהסיבה להמשך המחזור הינם הכדורים והורתה לי להפסיקם. הפסקתי ואכן אחרי כ-3 חודשים המחזור פסק. הכדורים שקיבלתי 2.5 מ"ג (Livial ) אינם עוזרים לי. איכות החיים שלי בירידה מתמדת. אני סובלת מכ- 20 גלי חום מידי יממה וזה גורם לי לסבל בל יתואר. אשמח לשמוע את דעתך. תודה, שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה של גלי חום

ד``ר איתן פאר
    23/01/2017

הרופאה ש"הזדעדעה" לא צודקת.
    איזה תכשיר לקחת שכל כך עזר לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום וכדורים אינם עוזרים

שרה
    23/01/2017

התכשיר שלקחתי הוא: EVOREL SEQUI 4X2 PATCH. אני מעריכה שלקחתי אותו במשך שנה לפחות. רק להוסיף שבנוסף לגלי החום אני חשה לאחרונה גם בסחרחורות, בעיקר בעת שאני מתהפכת במיטה מצד לצד, אך גם במשך היום. כמובן שאין לי מושג אם יש קשר בין התופעה הזו לגלי החום/גיל המעבר. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד``ר איתן פאר
    24/01/2017

המדבקות הללו כבר לא בשימוש בארץ.
    תפני לרופא גיל המעבר שימליץ לך טיפול אחר שיפתור את תלונותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו