דמומים עם הורמון לויואל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמומים עם הורמון לויואל
    רחלוש
    29/01/2017

אני כבר התייצעתי אתך מספר פעמים - אבל הפעם ממש מוטרדת אני לוקחת חודש וחצי הורמון ליואל ולפתע התחילו לי דמומים.! האם הורמון זה יכול לגרום למחזור ... או לדמם?.. ממש לא בא לי לקבל שוב מחזור......:( פליז תשובתך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמומים עם הורמון לויואל

הוספת תגובה

• דימום תחת ליביאל

ד``ר איתן פאר
    01/02/2017

יכן, במיוחד במידה והתחלת לקחת בתקופה הטרום מנופאוזה , כלומר טרם עברה שנה מבמחזור האחרון

במידה ואת בפרימנואוזה ליביאל אינו הטיפול המומלץ עקב הדימומים שיגרום לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לויאל ודמומים

רחלי
    01/02/2017

שוב , תודה ומודה על תשובתך המהירה והעניינית.. :) אני כבר כמעט 5 שנים בלי מחזור... לכן התפלאתי, נכון שלא לקחתי יום או יומיים וחזרתי לקחת שוב - אבל מפה עד לדמום כזה כמו מחזור.. נראה לי תמוה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום אחרי שכיחת ליביאל

ד``ר איתן פאר
    04/02/2017

שכיחה גוררת ירידה ברמות ההורמונים וזה גורר קילוף של רירית הרחם ומכן הדימום
    להבא חהקפיד לא לשכוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו