אביאנה- כמה שנים מותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביאנה- כמה שנים מותר?
    הניה
    31/03/2017

שלום רב.אני נמצאת בגיל המעבר 13 שנה מאז שנפסק המחזור. התחלתי לקחת אביאנה לפני בערך 5 שנים כי סבלתי מאד מגלי חום ונדודי שינה. הכדורים עזרו לי להפחית בהרבה את גלי החום. בביקור שיגרתי אצל גניקולוג אחר שהייתי לאחרונהאמר לי שזה מסוכן שאני ממשיכה את הכדורים בגלל שזה הרבה שנים שאני בלי מחזור .בנוסף עוד רופא אמר לי שכדאי להפסיק. בעבר שמעתי גירסה הפוכה שהיום אפשר לקחת כל הזמן במידה והכח\ל תקין בריאותית.מה דעתך? עלי לציין שכל הבדיקות שלי תקינות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביאנה- כמה שנים מותר?

הוספת תגובה

• כמה שנים לקחת טיפול הורמונלי

ד``ר איתן פאר
    01/04/2017

אין כיום כל מגבלה . ככל שיותר שנים כך יותר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שנאביאנה-כמה שנים מותר

הניה
    02/04/2017

אני רוצה להודות לך על התשובה.אני גם חשבתי בכוון שענית לי מכיוון שניסיתי לעשות הפסקה שבוע וקצת והתחילו לי שוב גלי חום. עזרת לי להחליט. חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביאנה-כמה שנים מותר.

הניה
    06/04/2017

שלום שוב דוקטור.מאחר וניסיתי להפסיק אביאנה למשך כ שבועיים וחצי, חזרתי שוב לקחת.אני לוקחת כבר כמעט שבוע וגלי החום בלילה התגברו בתדירות. כל שעה שעתיים מתעוררת עם גל חום ששוטף אותי.האם לחכות קצת זמן כדי שההשפעה של הכדור תפעל שוב? מקווה שבגלל ההפסקה לא עשיתי נזק ושגלי החום יפחתו כמו לפני שהפסקתי. תודה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לאביאנה

סיון
    08/04/2017

הגניקולוג שלי המליץ להפסיק לקחת אביאנה אחרי מספר שנים ולעבור לציפרלקס. מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו