שרירן בהתנזלות - איך מוציאים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן בהתנזלות - איך מוציאים?
    רחלי
    16/04/2017

הי דר פאר היקר , אני כבר התכתבי עמך בעבר ורוצה שוב את הצעתך תשובתך בעניניי. הייתי רוצה לדעת מה זה שרירן בהתנזלות והאם חייבים לעשות בדיקה חודרנית להוציאו. אני בת 53 ללא מחזור מגיל 48 לערך - התחלתי לקחת הורמונים והפסקתי באמצע ומאז פשוט יש לי דמם קל - נבדקתי מבחינת הכל - ביופסיה של הרחם, משטח פאפ, אולטרדסאונט לא נמצא משהו קליני ברוך השם. נרשם לי באולטרסאונד רירית אקוגנית, וייתכן ויש שרירן בהתנזלות. האם חייבת לעבוד את הבדיקה ההיסטרופקיה אני מאד מפחדת מהבדיקה הזאת בגלל ההרדמה .. תודדדה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרירן בהתנזלות

ד``ר איתן פאר
    22/04/2017

זה לא בדיוק הביטוי הרפואי לתופעה של ניוון שרירן עקב הפחתה באספקת דם לשרירן עם הגיל ובטח שזה לא סיבה להיסטרוסקופיה.
    דימום נגרם במרבית המקרים עקב רירית רחם דקה מדי- אטרופית- ואינו מחייב כלל היסטרוסקופיה אלא טיפול אסטרוגני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתך לשרירן

רחלי
    23/04/2017

המון תודה לך דר פאר היקר בהחלט הצלחת להרגיעני..משום מה לא כולם חושבים כמוך וכנראה זה ענין של ידע וישר ממהרים לשלוח לבדיקה.. אני שוב מודה לך. רחלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו