מה לעשות לגבי ריח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות לגבי ריח
    שירי
    26/04/2017

בת 59 ,כבר תקופה ארוכה שיש לי בעית ריח חומצתי ,זה מתבטה בזה שאחרי לילה למצעים יש ריח לא נעים,ולחולצה גם,הריח יותר בגב מה עושים?אני כל בוקר מתקלחת ובסוף היום כבר יש ריח בחולצה,לא נעים,יש לי גלי חום עדינים,לא מפריעים,ואני לא מקבלת טיפול הורמונלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות לגבי ריח

הוספת תגובה

• ריח ,הזעה

ד``ר איתן פאר
    26/04/2017

טיפול הורמונלי עשוי לעזור לך במידה ואת לא פיספסת את "חלון ההזדמנויות" ללקיחת הורמונים. תלוי כמה שנים את בגיל המעבר והאם יש משקעים טרשתיים - דרך בדיקת דופלר אולטראסאונד של עורקי הצואר. בדיקה פשוטה בכל הקופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירי
    26/04/2017

אני בגיל המעבר כבר 8 שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף

שירי
    26/04/2017

שבעלי בן ה 64 יש לו אותה בעיה,למה זה קורה,אצלו הריח חריף יותר,אנחנו לא מעשנים עלי לציין,בעלי עי ש ן לפני חמש שנים והפסיק,גם שתיה חריפה אנחנו לא שותים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו