הפסקת שימוש בהורמונים אביאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שימוש בהורמונים אביאנה
    אירית
    29/04/2017

שלום רב,
    לפני כשבועיים הפסקתי את השימוש בהורמון אביאנה אחרי כמה שנים בהם השתמשתי בו. פתאום החלו להופיע כאבי ראש חזקים בצורת לחץ חזק מעל הגבות ובעיקר במרכז הראש (לא מיגרנה) האם זוהי תופעה טבעית האם יש לה טיפול כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת הורמונים

ד``ר איתן פאר
    29/04/2017

למה בכלל הפסק? כיום אין התוויה להפסיק נטילת אוויאנה ואת יכולה להמשיך בטיפול ללא מיגבלת זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הורמונים

אירית
    29/04/2017

הפסקתי מאחר והופיעו לי בחודשים האחרונים התקפי מיגרנה באופן שלא אפשר לי לתפקד. בחרתי להפסיק ולראות האם יש קשר בין ההורמונים למיגרנות.
    אחרי שבועיים של שקט פתאום החלו לחזור המיגרנות ללא הפסקה. כבר 4 ימים שאני סובלת וביקשתי לבדוק איתך מהן תופעות הלוואי של הפסקת הורמונים. האם יכול להיות שההפסקה שלי גרמה להתפרצות שלהם מחדש? האם זו תופעת לוואי של הגוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו