התרופות עשו לכרופא נתן ליהתמי עור בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרופות עשו לכרופא נתן ליהתמי עור בפנים
    סיגל
    15/05/2017

כן בגיל 48 גם אני חובה את גיל המעבר במפתיע לא מוכנה לזה כלל ובדור שכולנו נראים גם צעירים התקשתי להתמודד , התופעות שהיו לי - גלי חום , מצבי רוח , ירידה בחשק המיני , חרדות ,ופחדים ! בשלב הראשון השתמשתי בכדורים CIMIDONA שהרופא נתן לי כל הפנים שלי התחילו להתמלא בכתמים כהים אבל הסימפתומים של גיל המעבר נעלמו .. עברתי לפיטו פימייל של SUB..... וזה לא עזר עדיין היו לי כתמים. חזרתי שוב לבית הטבע מיואשת כי בסה"כ הרגשתי טוב ואפילו החשק המיני חזר ... המליצו לי לעבור לסוג אחר של תרופה "אגנוס קאסטוס " סשילוב של ניקוי כבד "קומפלקס ת- צמחים "=גדילן מצוי ! השילוב הזה עזר זה עצר את הכתמים -- אני משתמשת בכרם הבהרה לעור + כרם הגנה וכובעים .. שומרת על העור ורואה כל יום שיפור ! מקווה שעזרתי למישהו נוסף עם בעיה כמו שלי שיהיה בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צמחים כטיפול הורמונלי

ד``ר איתן פאר
    20/05/2017

לרובם אין כלל עבודות בעיחות לאורך זמן ומתוארים מקרים של נזקים רפואיים קשים. זהירות בהמלצות הנ'ל שאין להן כל בסיס מדעי עובדתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו