מתי לוקחים טיפול לגלי חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי לוקחים טיפול לגלי חום
    אירה
    21/05/2017

אני בת 39 וכנראה מתחילה גיל מעבר. יש לי גלי חום בערך שנה אבל זה הולך ובא. שבועיים שלוש יש גלי חום עדינים ואז נעלם.
    השאלה שלי מה התוויות להתחלת טיפול של גיל המעבר?
    בשבוע אחרון יש לי כאבי ראש. אני עדיין לא הבנתי עם זה קשור לגלי חום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי לוקחים טיפול לגלי חום

הוספת תגובה

• מתי להתחיל טיפול

ד``ר איתן פאר
    31/05/2017

בעקרון יש להתחיל טיפול כאשר מתחילות התופעות של גיל המעבר
    במידה ויש עדין מחזורים, במיוחד במידה והם סדירים, חובה לפני כל טיפול לבצע ברור מקיף לסיבות אחרות אפשריות של גלי חום.
    במידה ויש מחזורים אבל כבר החל שיבוש בסדירות שלהם הטיפול יהי הורמונלי תוספי ( למשל נובופם, פרוגילוטן וכד')
    במידה והמחזורים כבר פסקו הטיפול יהיה טיפול הורמונלי חלופי אותו יש להתאים לכל אחת על סמך תלונות, רקע רפואי ובדיקה, כולל שדיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין התרופות.

אירה
    04/06/2017

המחזור שלי משובש לגמרי. אפילו קשה לקראו לזה מחזור.
    ירידה בחשק מיני, אין חשק בכלל. כאבי ראש וגלי חום ממשיכים.

היתי רוצה להבין מה הבגל בין כל התרופות שנחתנות לגיל המעבר ואיך מחליטים על מתן תרופה זו או אחרת.
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין הטיפולים

ד``ר איתן פאר
    10/06/2017

זו כבר התמחות מיוחדת של רופאי גיל המעבר להתאים לכל אחת ואחת את הטיפול היעיל לה בהתאם לתסמינים מהן היא סובלת. יש מיגוון גדול של טיפולים ועליך לקבל יעוץ תואם אישית לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו