האם זה שייך לגיל מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה שייך לגיל מעבר
    דנה
    23/05/2017

היי
    אני בת 56 . לפני 11 שנה בגיל 46 עברתי ניתוח להגדלת חזה. הייתי בת 46. לאחר שנה בדיוק הופיעו לי כאבים על השד כמו לחץ הרגשת שריפה והרגשה של גודש כאילו יש לי דלקת .הלכתי לרופא שניתח אותי והוא לא מצה משהו שקשור לשתלים ביררתי עם עוד 5 פלסטיקאים והם אמרו שהשתלים בסדר וזה לא קשור . עברתי mri שד בדיקות אורטופדיות דם בדיקות לב מאמץ מיפוי עצמות צילומים נב עמוד שידרה עברתי המון הזרקות בגב אחורה מקביל לשד ששם גם כואב לי ושום דבר לא עוזר.
    אני מציינת שאחרי המיקרה של הכאב אחרי 3 שנים הופיעו לי פעימות חזקות בצד שמאל שעד היום 8 שנים אני מרגישה יחד עם הכאב והלחץ ותחושת השריפה והזרמים עד היום אני ממש מיואשת שכן אין לי איכות חיים זה מתיש אותי עד כדי כך שאני לא יכולה לעבוד.אני גם עברתי עוד ניתוח להחלפת שתל בצד השמאלי אחרי שביקשתי מהמנתח הפלסטי ולא עזר שום דבר 11 שנה אני עם כאב לחץ ודפיקות לב כל היום כל הבדיקות לא מראות כלום. בגיל 47 התחיל המחזור שלי לאט לאט להפסיק בגיל 48 הפסיק לי לגמרי ץ האם יכול להיות שכל התופעה הזו מגיל מעבר 11 שנה ?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה שייך לגיל מעבר

הוספת תגובה

• גיל מעבר

ד``ר איתן פאר
    31/05/2017

את מתארת מיגוון תסמינים שיתכן מאד שהם קשורים לגיל המעבר
    הבעיה איתך שחלפו 10 שנים מאז הפסקת לקבל מחזור - ובמקביל סביב אותו זמן החלו התלונות שלך, ולכן יתכן וכבר עברת את "חלון ההזדמנויות" צלטיפול הורמונלי ואינך כשרה יותר לקבל הורמונים.
    אז.. קודם כל בדיקת דופלר אולטראסאונד לעורקי הצואר השאלה של משקעים טרשתיים. במידה ויש ההמשך יהיה טיפול אלטרנטיבי להורמונים שמומחה בתחום גיל המעבר יכול להתאים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופלר

דנה
    11/06/2017

היי דוקטור תודה רבה על התשובה .

שאלה מה זה קשור לצוואר? כל התופעות שתיארתי אפשר לקבל הסבר בבקשה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופלר צואר

ד``ר איתן פאר
    17/06/2017

משקעים טרשתיים בעורקי הצואר מעידים על משקעים טרשתיים בכלי דם אחרים ומהווים איסור ללקיחת הורמונים- "חלון ההזדמנויות" שצואר כבר
    היות וחלפו 10 שנים מאז הפסקת המחזורים שלך חובה לבדוק זאת בכדי לקבל החלטה האם מותר לך בכלל לקבל טיפול הורמונלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו