אקטיבל ותופעות לא חולפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטיבל ותופעות לא חולפות
    שוש
    18/06/2017

שלום דר פאר.בת 51.אובחנתי בגיל המעבר.לאחר כשנתיים עם נובופם עברתי בהמלצת הרופא לאקטיבל לאחר שניסיתי אביאנה ללא הועיל.לצערי גם תחת אקטיבל לא חלפו תופעות גיל המעבר וסובלת מאד מגלי חום יובש ושינה לא רציפה.נוטלת אקטיבל כבר כ 10 ימים ללא כל שיפור.הטיפול באבי אנה היה ממש כמו לשתות כוס מים.פשוט שום דבר.הבנתי שבאקטיבל המינון מעט יותר גבוה .איך ניתן לעזור לי? סובלת מאד.תודה על תשובתך ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטיבל ותופעות לא חולפות

הוספת תגובה

• אקטיבל

ד``ר איתן פאר
    24/06/2017

מילת המפתח היא סבלנות
    אר אחרי 3 שבועות תתחילי להרגיש שיפור שילך וישתפר במהלך 3 החודשים הקרובים. רק לאחר 3 חודשים ניתן לאמוד את יעילות הויפול. כך שאת זקוקה להרבה סבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיבל ..........................

שוש
    25/06/2017

ואם עכשיו אחרי 14 יום לערך התחילו הפרשות חומות שנראות כמו התחלה של דימום..ויש לי כאבי גב תחתון כמו במחזור ובנוסף לכך אני באפיסת כוחות מוחלטת ...לא מסוגלת לקום מהמיטה...עדיין חושב שאני צריכה להמשיך ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדימום הפך רציני

שוש
    26/06/2017

הפסקתי אקטיבל.הדימום הפך רציני ביותר וגלי החום פסקו לחלוטין.מה עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו