הורמון אקטיבל תושבה לemail

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמון אקטיבל תושבה לemail
    yael sela
    24/07/2017

אני בת 36עברתי טיפולים לגידול ממאיר בצוואר הרחם. לפני כמעט חודשיים. עברתי לפני הסטת שחלות. כרגע על סמך בדיקת דם הורמונלית השחלות לא עובדות. כרגע סובלת מתופעות גיל המעבר. בעיקר מחרדות. קשיי שינה. טיפה גלי חום. הצפות רגשיות וחוסר איזון כללי. הרופאת נשים המליצה לפרק של 4חודשים ליטול הורמון אקטיבל. ולאחר הזמן הזה נעשה הפסקה של חודשיים ונבדוק שוב עם השחלות התאוששו. שאלה שלי האם הורמון האקטיבל יכול לעזור לי לאזן אותי בכל התופעות הנל? האם הוא מסוכן ויכול לפתח סרטן ברירית הרחם או השד? ותוך כמה זמן מהרגע שיטול אותו הרגיש את ההשפעה שלו עליי? האם כשאני נוטלת אותו להפסיק עם הכדור שינה והכדור קלוניקס שאני נוטלת עכשיו לחרדות? או להמשיך בשיגרה ולהגיב סהתאם למצב בו אני נמצאת? בברכה יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמון אקטיבל תושבה לemail

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי

ד``ר איתן פאר
    02/08/2017

לאור הסיפור שלך אקטיבל יכול בפירוש לעזור לך
    הייתי הוך דוקא על נובופם ואז תקבלי מחזורים בצורה סדירה וזה עושה חיקוי טוב יותר של פעילות השחלות ויותר עשוי לעזור להן להתאושש. לא הייתי מקביתל זאת ל 4 חודשים אלא להרבה יותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו