בדיקה הורמונלית לגיל המעבר ותרופה שניתנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה הורמונלית לגיל המעבר ותרופה שניתנה
    אן
    21/08/2017

שלום,
    אני בת 54. עד לפני חצי שנה היה לי מחזור תקין. לפני חצי שנה הוא התחיל להגיע לעיתים יותר קרובות, עד 14 יום הפסקה. פניתי לעזרתו של רופא נשים והוא נתן לי Progyluton להסדרת המחזור. לכמה זמן ניתן לקחת את התרופה? איך יודעים מתי להפסיק לקחת אותה? האם להפסיקה אם אני נמצאת בגיל המעבר (אמא סבלה מסרטן השד)? עשיתי בדיקות דם הורמונליות (תוך כדי לקיחת התרופה). האם התוצאות יכולות להראות גיל מעבר תוך כדי לקיחת התרופה? התוצאות: LH - 6.2, FSH - 9.6, Estrodiol 2 115. האם תוצאות אלו באמת מצביעות על גיל המעבר? הרופא אמר לי להשתמש במדבקות Evorel 50 למניעת תופעות של גלי חום. האם זה מה שמומלץ?
    תודה מראש,
    אן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרום גיל המעבר

ד``ר איתן פאר
    23/08/2017

לפי הבדיקות ההורמונליות שלך ולפי אי הסדירות במחזורים שלך את לא בגיל המעבר אלא בטרום גיל המעבר. תקופת בלדן זו יכולה להמשך גם שנתיים.
    לא נותנים מדבקות אוורל כל עוד את לא בגיל המעבר.. הטיפול הנכון הוא נובופם למשך חצי שנה . תקבלי מחזורים סדירים. אחרי חצי שנה להפסיק ולהמתין האם חוזרים מחזוריםץ במידה ולא לחזור על פרופיל הורמונלי ואז להחליט איזה טיפול הולם את צרכיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

אן
    26/08/2017

שלום,
    תודה רבה על תשובתך.
    התמונה ההורמונלית במכתבי עדכנית ובוצעה אחרי 5 חודשים של טיפול ב Progyluton .
    האם הטיפול הנ"ל שווה לטיפול ב - נובופם ?
    האם יש סכנה בלהמשיך בטיפול Progyluton עד ספטמבר ?
    תודה מראש, אן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פרוגילוטון

ד``ר איתן פאר
    26/08/2017

אין כל בעיה להמשיך בשלב זה עם פרוגילוטון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו