הוצאת התקן מירנה לאחר 5 שנים והתלבטות אם להכניס התקן אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת התקן מירנה לאחר 5 שנים והתלבטות אם להכניס התקן אחר
    לילך
    23/08/2017

שלום
    אני בת 46, לפני כחודש הוצאתי התקן מירנה לאחר שעברו חמש שנים, בסך הכל הייתי מאוד מרוצה, חוץ מחצי שנה ראשונה של דימומים, אחר כך הוסת נעשתה מאוד דלילה, מה שמאוד הקל עלי. אני מתלבטת האם שוב להשתמש במירנה , האם 10 שנים רצופות עם מירנה יכולות להזיק? כמו כן מאז שהוצאתי את ההתקן אני סובלת ממיגרנות, האם זה קורה בשל שינויים הורמונליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מירנה

ד``ר איתן פאר
    23/08/2017

בגילך ממליץ מאד להחזיר מירנה לפחות לעוד חמש שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התלבטות הכנסת מירנה חדשה

לילך
    23/08/2017

תודה על התגובה המהירה
    יעזור לי מאוד לדעת
    האם המיגרנות יעלמו לאחר התקנת ההתקן?
    כמו כן האם אפשר להכניס התקן גם כשאין מחזור? כי בדיוק סימתי, (מחזור ראשון לאחר הוצאת המירנה) ועלי להמתין חודש נוסף
    האם שינויי ההורמונים בגוף כתוצאה מהמירנה לא מזיקים?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירנה

ד``ר איתן פאר
    26/08/2017

עדיפות להכנסת מירנה תמיד בימים האחרונים של המחזור שאז צואר הרחם עדין םתוח ולכן הכנסת המירנה לא אמורה לכרום לכאבים.
    השינויים ההורמונלים של המירנה מתקדים בעיקר בחלל הרחם ולא במחזור הדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו