מדבקות הורמונליות אוורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדבקות הורמונליות אוורה
    הילה
    23/08/2017

הי אני בת 46 ליפני כשנתיים עברתי בדיקות הורמונליות בעקבות מחזור לא סדיר והסתבר שאני בגיל המעבר שנתיים סחבתי תופעות לוואי קשות לא לקחתי את ההורמונים שרופא הנשים שלי המליץ לי לקחת . ליפני 4 חודשים לא הייתי מסוגלת יותר ורופאת המשפחה נתנה לי מדבקה הורמונלית כדי להסדיר את המחזור החודשי וכמובן לסיים עם תופעות המעבר הקשות. שאלה כ4 חודשים חזרתי לעצמי והמחזור מסודר . אני מודאגת שאולי אני עושה משהו בניגוד לגוף שרוצה לסיים את המחזור . האם זה בסדר שאני משתמשת במדבקות וגורמת לגוף להמשיך לקבל מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדבקות הורמונליות אוורה

הוספת תגובה

• מדבקות אוורה

ד``ר איתן פאר
    23/08/2017

התשובה היא לא רבתיח
    אין לתת גלולות בגיל המעבר היות והמינון ההורמונלי גבוה בהרבה מהנחוץ. המינון במדבקות אוורה מיועד למנוע ביוץ שזה כבר שנתיים אין לך
    הטיפול הוא טיפול הורמונלי חלופי .
    במידה ואת מעונינת במחזור ( למה לך?) אז נובופם
    במידה ולא ( עדיף) אז או מדבקות אוורל קונטי או אוויאנה בכדורים- לפי רצונך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדבקות

הילה
    26/08/2017

מדבקות אוורל קונטי ניתנות גם לנשים שהמחזור שלהן לא סדיר? או רק לנשים שאין להן מחזור בכלל , כי לי עדיין היה ליפני 4 חודשים אבל לא סדיר ועם תופעות קשות של גיל המעבר. הבנתי שזה לנשים שאין להן מחזור בכלל... האם אני טועה? תודה על התייחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוורל קונטי

ד``ר איתן פאר
    26/08/2017

אכן אוורל קונטי ניתן לנשים עם מחזור לא סדיר. מדבקות אוורה ניתנות כגלולות לבחורות צעירות. אלו לא אותם ההורמונים , לא אותה פעילות וזמינות ביולוגית ולא לאותה מטרה
    כאשר בגילך יש כבר אי סדירות במחזור זו תקופת הפרימנופאוזה עליה כתבתי רבות .. הטיפול המומלץ לתקופה זו שגן גורם למחזור הוא נובופם לחצי שנה ואז לעבור למדבקות אוורל קונטי או כל טיפול הורמונלי חלופי אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו