האם אסטרוג"ל בטוח לשימוש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אסטרוג"ל בטוח לשימוש?
    סיגלית
    09/09/2017

אני בת 52, סיימתי לקבל מחזור לפני 10 חודשים,סובלת כשנה מגלי חום קשים והפרעות בשינה, לפני כשבועיים נכנעתי והתחלתי לקחת הורמנים, בעצם ג"ל אסטרוגל למריחה על הידיים פעם ביום, כעת יש שיפור עצום בגלי החום אך אני מודאגת שמדובר בהתערבות של אסטרוגן ללא פרוגרסטרון כפי שהבנתי מ "ד"ר אינטרנט" , יש לי רחם! האם זה בסדר? הבנתי שעוד שלושה חדשים אעבור למדבקות..אשמח לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אסטרוג"ל בטוח לשימוש?

הוספת תגובה

• אסטרוג'ל ללא פרוגסטרון

ד``ר איתן פאר
    09/09/2017

כפי שכבר ציינת את צודקת. אין לתת אסטרוגן בכל דרך שהיא ללא ההגנה על הרחם ע'י פרוגסטרון ויש לשלב אסטרוג'ל עם פרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרוגן ללא פרוגרסטרון

סיגלית
    19/09/2017

לדברי הרופא שלשה חדשים מריחה יומיומית של אסטרוג"ל ולאחר מכן אעבור למדבקות, האם 3 חדשים מסכנים לי את הרחם?
    אני מרגישה בעקבות האסטרוג"ל נפוחה ועליתי מעט במשקל ללא שינויים תזונתיים, הוא טוען שמדובר בשלשה חדשים ראשונים של הסתגלות. אכן? או אצל נשים מסוימות הנפיחות בעקבות טיפול הורמונלי עלולה להישאר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו