דימומים מוזרים לפני מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים מוזרים לפני מחזור
    לנה
    05/11/2017

שלום,

בת 48 בפרימנופאוזה, תוצאות בדיקות קרוב לMID CYCLE PEAK - אסטרוגן 138, פרוגסטרון פחות מ0.8 וFSH 17.9

מזה 4 חודשים מקבלת מחזורים פעמיים בחודש, אבל לפני כל מחזןר במשך כשבוע מקבלת כל יום הכתמות או טיפה דם וזה עובר ורק אחרי שבוע מתקבל המחזור המסורתי.
    כעת כבר חודשיים אין לי מחזור. אבל במשך שבועיים אחרונים יש כל כמה ימים קצת הכתמות, מדי פעם פתאום קריש דם נפלט וזהו, זה חד פעמי ועוד פעם כלום.
    התחושה היא שמחזור "רוצה" להגיע אך לא יכול.
    השאלות שלי הן כדלקמן:
    1) ממה נובעות ההכתמות האלה שבוע לפני המחזור והם זה תקין במצבי
    2) אולי יש לך הסבר איך פתאום ללא דימום של מחזור נפלטים לי קרישי דם קטנים פעם בכמה ימים? האם זה מצביע על תהליך לא תקין? איך אדע שאין לי דימום פנימי בתוך הרחם?

מודאגת
    תודה

לנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרןפ גיל המעבר

ד``ר איתן פאר
    07/11/2017

התופעות שאת מתארת אופייניות לגיל זה ואין להתרגש מהן
    הטיפול = נובופם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים מוזרים לפני מחזור

לנה
    07/11/2017

תודה על תשובתך. חסרה לי רק ההבהרה איך יתכן שפתאום נפלטים לי קרישי דם קטנים פעם ביומיים בלי שיש בכלל מחזור? זה לא מעיד על דימום פנימי?

מאוד מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו