מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר בעיות עם המחזור החודשירונית08/11/2017
אני בת 57, לצערי עדיין מקבלת מחזור, הייתי מקבלת כל חודש בערך. עכשיו בחודשיים האחרונים אני מקבלת כל שבועיים... עברתי בדיקת אולטרסאונד וגינלי, היה תקין.. הרופא נתן לי לקחת הקסאקפרון כל פעם שמתחיל המחזור... בקיצור זה לאעזר לי.... הופניתי לצילום רחם. אתמול עברתי צילום רחם, ב'ה הבדיקה יצאה תקינה. הרופא אמר לי שהכל בגלל שיש לי בעיה בהורמונים... בעקבות בדיקת דם שעברתי לפני כחודש. הרופא נתן לי כדורים אסטרופם לקחת כל יום במשך 3 חודשים. ואוטרוגסטן 200 מ'ג לקחת מ1 לחודש עד ה12 לחודש. להתחיל אותם מדצמבר. האם אתה יכול להסביר לי האם הכדורים יעזרו לי להפסיק את המחזור.. או לפחות לקבל פעם בכמה חודשים??? מה בדיוק הכדורים האלה עושים. אני מיואשת מאוד......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם המחזור
ד``ר איתן פאר15/11/2017כדיך לדעתי במצבך לקחת נובופם ל3-4 חודשים, יהי מחזור סדיר
להפסיק לאחר מכן וכעבור ודש פרופיל הורמונלי ואז להחליט לגבי ההמשך
לא ברור לי רפואית מדוע בכלל עברת צילום רחם? מה בדיוק חיפשו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר בעיות עם המחזור החודשי.
רונית16/11/2017ראשית תודה לדוקטור על התשובה.. אבל אני שואלת למה אני צריכה מחזור בכלל בגיל כזה, גיל 57, אני רוצה לדעת מה אני צריכה לקחת כדיי שהמחזור יפסק לגמריי. ולשאלתך אינני יודעת מדוע שלחו אותי לצילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
ד``ר איתן פאר18/11/2017הפסקת המחזור באופן פידיולוגי מתרחשת בטווח גילאים של 46-58
1/3 אחוז מהנשים- המחזור פוסק רק בגיל 60
לא צריך מחזור בגילאים אלו
אולם מתן טיפול הואמונלי חלופי ללא מחזור לנשים שעדין יש להן פעילות הורמונלית שחלתית תגרום לדימומים
ולכן העצה שקיבלת ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?