מדבקות אוורל 50, להמשיך להשתמש או להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדבקות אוורל 50, להמשיך להשתמש או להפסיק
    מלי
    11/11/2017

שלום!
    כיום אני בת 57 וחצי, בגיל 54 עברתי ניתוח להוצאת רחם חצוצרות וגם שחלה אחת עקב דימום, נותרה שחלה אחת. עלי לציין שעדיין היה לי מחזור סדיר. עד כה לא היו לי תופעות כל שהן המיוחסות לגיל המעבר. בקיץ האחרון החלו לי התקפי חרדה קשים אני מטופלת בנוגד חרדה אך עדיין איני מרגישה טוב. בעקבות הזעות מרובות וקושי בשינה פניתי גם לרופא נשים עם בדיקות הורמונליות. המלצתו היתה להתחיל מדברות אוורל והוא אמר לי שתוך שבועיים ארגיש הטבה משמעותית ואת השאר יעשה הנוגד חרדה. עברו שבועיים מאז שהתחלתי במדבקות ואין כל שינוי, נהפוך הוא יש לי כאבי ראש תמידיים ועייפות מוגברת. שאלתי יתכן ואין לי צורך בהורמונים והם רק מחריפים את מצבי ואף גורמים לדכדוך? כמה זמן עלי לנסות את המדבקות כדי לראות אם באמת הם מטיבים עם מצבי או שהבעיה היא נפשית בלבד ולא קשורה לשינוי הורמונלי? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדבקות אוורל

ד``ר איתן פאר
    15/11/2017

ראשית אני מקווה שאת משתמשת במדבקות אוורל קונטי ולא אוורל בלבד
    שנית - במידה ותוך לפחות חודש הסימפטומים לא מופחתים להפסיק מדבקות ולעבור לאביאנה בכדורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו