רמת אסטרוגן ועודף משקל בטרום גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת אסטרוגן ועודף משקל בטרום גיל המעבר
    דפנה
    21/11/2017

אני בת 48.5 עם עודף משקל גדול מאוד. כתבת כאן בפורום שבמקרה כזה הריקמה ספוגה באסטרוגן עקב השומן.
    1) האם זה אומר שאם יש לי אסטרוגן 100 מ"ג בבדיקות דם זה בעצם משפיע על הגוף אחרת מאשר אילו היה לי אותה רמת אסטרוגן והייתי רזה? כלומר האם מה שקובע זו תוצאה בבדיקת הדם או שהיא לא באמת אמיתית כי יש הרבה אסטרוגן בריקמות?
    2) ואז אם בכל זאת יש לי תופעות גיל המעבר כמו גלי חום די תכופים האם במקרה כזה אני יכולה לקחת נובופם/פרוגילוטון? כי רופאים לא רוצים לתת הורמונים גטיפול תוספי או חילופי לבעלות משקל עודף גדול. למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עודף משקל טרום גיל המעבר

ד``ר איתן פאר
    05/12/2017

תתחילי טיפול בזריקות סקסנדה להורדת מסת השומן שלך והדברים יסתדרו- בתקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת אסטרוגן ועודף משקל בטרום גיל המעבר

דפנה
    06/12/2017

היי, ד"ר פאר.

הבנתי שאני צריכה להוריד את מסת השומן בגוף. אבל לא ענית לי כלל לעצם השאלה. מאוד אודה על תשובתך, כי אני רוצה להבין מה קורה בדיוק. ומעבר לכך אני עובדת על לרדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו