דימום תחת טיפול באביאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום תחת טיפול באביאנה
    רחל
    04/12/2017

ד"ר שלום, אני בת 53, מזה אחד עשר חודשים משתמשת באביאנה, עד כה היה מצוין, לאחרונה התחלתי לחוש גודש בשדיים, מעט סחרחורות וחולשה, לא ידעתי למה לשייך את זה מאחר ואני מטופלת בסותרי חומצה וסיימתי לפני שבועיים טיפול משולש להליקובקטור פילורי, מאחר ונטלתי בו זמנית מספר דב של כדורים השתנו לי זמניי הנטילה הקבועים של אביאנה, יתכן וזה קשור לכל המצב הבריאותי האחרון או שצריך להחליף סוג של הורמונים? בסך הכל חבל לי המינון הנמוך עבד פנטסטי עד כה ושפר בצורה ניכרת את איכות חיי לא תופעות לוואי כלשהן
    אודה על מענה
    תודה רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום תחת טיפול באביאנה

הוספת תגובה

• דימום תחת אביאנה

ד``ר איתן פאר
    05/12/2017

שכיח למדי .
    להפסיק אביאנה לימי הדימום וכשנפסק לחדש , בזמנים קבועים
    אנטיביוטיקה מונעת ספיגה תקינה של הורמונים וקרוב לודאי שזו הסיבה לדימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

רחל
    05/12/2017

ד"ר שלום, ראשית תודה על המענה המהיר והמקצועי, רציתי רק להוסיף שהתחושה שמלווה את הדימום היא בדיוק כמו תופעות קבלת וסת רגילה, הגיוני? ויש לי גם בחילות, אפסיק בעצתך למספר ימים ,
    אגב הייתי אצלך בעבר ואני חייבת לציין שלעתירות הידע שלך בנושא גיל המעבר אין מתחרה, אודה על מענה בשנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו