חוסר תפקוד לפני ובזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תפקוד לפני ובזמן מחזור
    גילי
    02/02/2018

אני בת 51. בשנתיים האחרונות אני סובלת מתופעות רבות לפני ובזמן מחזור שמנטרלות אותי מתפקוד. כאבים ולו לזה חזקים בכל הגוף, מיגרנה ולפקוד קוגניטיבי ירוד עד אפסי. אני ישנה שעות רבות והפסידה ימי עבודה ולא מתפקדת בבית. עש לאחרונה המחזור היה סדיר. לאחרונה הזמנים בין המחזורים מתקצרים. כל פעם כמה ימים פחות. אני חייבת למצוא לזה פתרון כיוון שהסכל גדול. אני יודעת שטיפול הורמונלי מתחיל רק לאחר 12 חודשים שלא מקבלים מחזור. האם יש טיפול הורמונלית שמתאים לתופעות האלה של טרום מנופאוזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תןפעות הקשורות למחזור

ד``ר איתן פאר
    04/02/2018

את מתארת סימפטומים של PMS - כלומר תופעות גופניות המתרחשות עקב שינויים הורמונאלים טרום מחזור
    ההגדרה של 12 חודשים ללא מחזור זו הגדרה של גיל המעבר אבל אינה ברת משמעות כאשר יש תסמינים שונים
    ל PMS טיפולים רבים, החל מגלולות כגון זואלי ועד לכדורים אנטי פרוגסטרון כגון אסמיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו