נטילת אביאנה, הורמון יקר מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת אביאנה, הורמון יקר מאד
    אורה
    06/02/2018

שלום רב,
    אני משתמשת כבר כמעט 3 שנים באביאנה בגלל תופעות של מנופאוז (גלי חום, צמרמורת, חוסר שינה) - חייבת לומר שפתר את הבעיה. אבל זו תרופה נורא יקרה, לפחות בקופת חולים מכבי, היא עולה לי 60 שקל בחודש. וזה לכל החיים. למה כל כך יקר? מישהי יכולה לשתף כמה עולה לה אביאנה בקופות אחרות? תודה (נ.ב. הרופא שלי ממליץ לי על זה ולא על תחליפים אחרים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אביאנה

ד``ר איתן פאר
    14/02/2018

הרופא שלך צודק. התכשיר מאד יעיל ונחשב כיום למינון הנמוך ביותר שבשוק
    המחיר אינו יקר בהתחשב שלא דרך הקופה עלותו כפולה. ובהתחשב בתועלת הבריאותית שהוא מספק לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולקת עליך

אורה
    15/02/2018

טעות בידך, ד"ר פאר. אביאנה עולה 18 שח בקופ"ח כללית, בקופת חולים מכבי משום מה בחרו שלא לממן תרופה יעילה שמינונה נמוך וזה יתרונה הבולט. זה יקר מאד עבור תרופה כרונית ועובדה שבכללית זה אחרת.
    תודה על תשובתך,
    אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו