אלף תסמונות ועוד אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלף תסמונות ועוד אחת
    מיכל
    23/05/2008

כבר הרבה שנים שאני סובלת מתסמונת קדם מחזור ברמות גבוהות. עצבנות דכאון כאבי גב מגרנות, נפיחות גודש בשדיים, חוסר שינה או חולשה שמביאה אותי לישון יומיים רצוף. מאבדת כל חודש לפחות שבוע מהחיים שלי. סיוט.
    כבר הייתי על תרופות פסיכטאריות- שלא עזרו, דיקור סיני- שלא עזר, טיפול הומאופטי -שגם הוא לא עזר. ואני מדגישה שכל ניסיון נמשך בין חצינה לשלוש שנים כדי להיות בטוחה שניסיתי, בדקתי, נתתי לטיפול זמן להשפיע וכך הלאה.
    כעת אני בת 46. חיה חיים מאד עמוסים, ועל כל אלה אני מגלה את גיל המעבר. שינה לא טובה, יקיצה באמצע הלילה או ממש מוקדם, עצבנות ודיכאון ממש קשים, אכילה מוגזמת -ועליה במשקל וכל מה שציינתי קודם, (וודאי עוד כמה תסמינים שאני לא זוכרת כעת ....כן אני גם שוכחת המון...)
    אם זה לא היה עצוב ...זה היה מצחיק.
    מבקשת עצה ,הנחיה ,לאן לפנות, מה לעשות .לא ששה לקחת הורמונים מעדיפה משהו טבעי .כל רעיון, עצה או הנחיה יתקבלו בברכה.
    מתסכל שבמאה ה21 עדיין אין לעניין הזה פתרון הולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלף תסמונות ועוד אחת

הוספת תגובה

• מתסמונת טרום וסת אל גיל המעבר.

פרופ` יונה תדיר
    25/05/2008

מיכל,
    את מתארת בצורה מאד מפורטת מצב מורכב ונראה כי את למודת נסיון. ספק את אתר אינטרנט עשוי לעזור למי שכבר ניסתה וחוותה כל כך הרבה. בממשק שבין תסמונת קדם וסת לבין גיל המעבר...
    מומלץ לך לפנות לאחת מאותן מרפאות המתמחות בתחום זה, ויש כאלה במספר בתי חולים. לדוגמא, במרכז רפואי רבין יש מרפאות ספציפיות המתמחות בשני התחומים שציינת. סביר להניח שגם בבתי החולים המרכזיים האחרים יש מרפאות כאלה.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו