התייעצות לגבי סוג הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי סוג הורמונים
    גלית
    15/04/2018

ד"ר פאר שלום,
    אני חוזרת להתייעץ עימך שוב לאחר כחודשיים בהם הפסקתי ליטול את ההורמונים שנתנו לי לויאל ולאחר מכן פרוגילוטון וזאת בגלל שהתחילו לי כאבי ראש ממוקדים חזקים ביותר לאחר נטילת כל אחד מההורמונים.
    בחודשים אלו גם החלו גלי חום לעיתים במשך יום שלם, חוסר שיווי משקל, תחושה של קושי בבליעה, ודימום די חזק בערך כבר שבוע רצוף. ברצוני לציין גם שאני עם התקן מירנה גם בשל אנדומטריוזיס.
    המלצת לי כאן כתשובה לשאלותי (הודעה: תופעות גופניות וריגשיות בגיל 47) להוציא את המירנה ובנוסף לקחת נובופאם.
    רציתי לדעת האם עדיין זוהי המלצתך כי כעת אני חוששת מנטילת הורמונים בשל תופעות הלוואי של כאבי הראש שחוויתי עם ההורמונים האחרים.
    בנוסף אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לקשר שבין נטילת הורמונים חלופיים לבין השלכות רפואיות הקשורות ללב וזאת בעקבות אמירה חד משמעית של הכירורג שלי להימנע מנטילת הורמונים בשל כך.

אודה מאוד לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סוג הורמונים

ד``ר איתן פאר
    18/04/2018

באופן חד משמעי וקטגורי אינני מסכים כלל עם הכירורג שלך . המלצתי אינה מבוססת עובדות הידועות לנו כיום.
    לנשים הסובלת מכאבי ראש הקשורים להורמונים ההמלצה הראשונית לתת מדבקות הורמונאליות לספיגה דרך העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה. איזה סוג מדבקות

גלית
    21/04/2018

תודה רבה רבה על תשובתך !

על איזה סוג מדבקות היית ממליץ? והאם עדיין להוציא את המירנה?
    בשבוע האחרון (עם תום המחזור החזק שנמשך כשבועיים)
    הולכים וחוזרים גלי חום ונוספו להם כאבי ראש ממוקדים שגם באים והולכים במשך היום. (עכשיו אני רואה שכאבי הראש התחילו להופיע גם כאשר איני נוטלת כל תוסף הורמונלי).

ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו