מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם פיפייל בפעם השלישית?דינה20/04/2018
שלום,דוקטור פאר!
לפני מספר שבועות פניתי אליך באתר וקיבלתי תשובות מפורטות ומרגיעות ועל כך המון תודות.
לצערי הרב עד עכשיו הבעיה שלי לא נפטרה עד הסוף ואני נאלצת שוב להתייעץ עימך:אזכיר בקצרה:אני בת 55.המחזור האחרון סוף דצמבר 2016.אחרי שנה ותשעה ימים הופיע דימום חזק.בביופסיה רירית פרוליפרטיבית.שלושה שבועות אחרי הדימום הזה עוד פעם הופיע דימום קל.הפעם הפיפייל תקין לחלוטין. בעוד חודש ושבועיים עוד פעם דימום חזק והפעם טופלתי בפרימולוט נור 2 כדורים-10 ימים.
חשוב לציין באסטראדיול באוגוסט 2017 פחות מ-70.לעומת זאת אסטראדיול ביום הרביעי של הדימום אחרי הפסקת המחזור בינואר 2018- 740.
עובי הרירית לפני הדימומים 6 מ"מ. במהלך הדימום 11 מ"מ. בבדיקה האחרונה אחרי הטיפול בפרומולוט רירית סדירה-5.7 מ"מ. רחם שרירני(ידוע מעל 23 שנה).
שחלות קטנות ולא נצפה ממצא נוסף.
CT(9.2017)-רחם שרירני.
כרגע אין לי דימום (בלי עין רעה!) 31יום.אני מרגישה חוסר נוחות בבטן תחתונה ונפיחות ואפילו כאבים בשדיים.
רציתי לדעת:
מה לעשות במקרה שהדימום יחזור? עוד פעם לעשות פיפייל ?בפעם השלישית? האם כאבי שדיים עלולים להיות קשורים למצב בו אני נמצאת? הכאבים התחילו אחרי הטיפול בפרימולוט.
חשוב לציין שאני לא סובלת מגלי חום.
אשמח להמלצתך.
תודה רבה .
בברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושוב פייפל
ד``ר איתן פאר28/04/2018לא נראה לי שפייפל הוא הפתרון
מומלץ לבצע היסטרוסקופיה וביופסיות מרירית הרחם תחת הסתכלות ישירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?