האם פיפייל בפעם השלישית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם פיפייל בפעם השלישית?
    דינה
    20/04/2018

שלום,דוקטור פאר!
    לפני מספר שבועות פניתי אליך באתר וקיבלתי תשובות מפורטות ומרגיעות ועל כך המון תודות.
    לצערי הרב עד עכשיו הבעיה שלי לא נפטרה עד הסוף ואני נאלצת שוב להתייעץ עימך:אזכיר בקצרה:אני בת 55.המחזור האחרון סוף דצמבר 2016.אחרי שנה ותשעה ימים הופיע דימום חזק.בביופסיה רירית פרוליפרטיבית.שלושה שבועות אחרי הדימום הזה עוד פעם הופיע דימום קל.הפעם הפיפייל תקין לחלוטין. בעוד חודש ושבועיים עוד פעם דימום חזק והפעם טופלתי בפרימולוט נור 2 כדורים-10 ימים.
    חשוב לציין באסטראדיול באוגוסט 2017 פחות מ-70.לעומת זאת אסטראדיול ביום הרביעי של הדימום אחרי הפסקת המחזור בינואר 2018- 740.
    עובי הרירית לפני הדימומים 6 מ"מ. במהלך הדימום 11 מ"מ. בבדיקה האחרונה אחרי הטיפול בפרומולוט רירית סדירה-5.7 מ"מ. רחם שרירני(ידוע מעל 23 שנה).
    שחלות קטנות ולא נצפה ממצא נוסף.
    CT(9.2017)-רחם שרירני.
    כרגע אין לי דימום (בלי עין רעה!) 31יום.אני מרגישה חוסר נוחות בבטן תחתונה ונפיחות ואפילו כאבים בשדיים.
    רציתי לדעת:
    מה לעשות במקרה שהדימום יחזור? עוד פעם לעשות פיפייל ?בפעם השלישית? האם כאבי שדיים עלולים להיות קשורים למצב בו אני נמצאת? הכאבים התחילו אחרי הטיפול בפרימולוט.
    חשוב לציין שאני לא סובלת מגלי חום.
    אשמח להמלצתך.
    תודה רבה .
    בברכה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם פיפייל בפעם השלישית?

הוספת תגובה

• ושוב פייפל

ד``ר איתן פאר
    28/04/2018

לא נראה לי שפייפל הוא הפתרון
    מומלץ לבצע היסטרוסקופיה וביופסיות מרירית הרחם תחת הסתכלות ישירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו