השמנה לאחר הוצאת שחלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר הוצאת שחלות
    ע
    24/04/2018

אני בת 42. נשאית BRCA1 ולכן לפני שנתיים הוצאתי שחלות ולפני כארבע שנים עברתי כריתת שדיים עם שחזור מיידי. הניתוחים היו מניעתיים ללא ממצאים פתולוגיים. נמצאת במעקב שיגרתי בנושא זה. מאז הוצאת שחלות נוטלת אביאנה בשל גלי חום קשים, קשיי הירדמות ושינה ועוד תופעות גיל מעבר שהופיעו מיד לאחר ניתוח ובעוצמה. ההורמונים מיתנו מאד תופעות אלו אבל העלתי 10 ק״ג במשקל, למרות דיאטה קפדנית מאד ופעילות גופנית אירובית יומיומית (שחית חתירה שעה בכל יום והליכה של כשישה ק״מ בממוצע ביום). לא מצליחה לרזות והמשקל עולה ועולה. מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה לאחר הוצאת שחלות

הוספת תגובה

• המשך לברור בעניין השמנה

ע
    25/04/2018

מציינת בהמשך כי אני נוטלת 150מג אלטרוקסין ביום בשל מחלת השימוטו שהתגלתה בגיל נעורים (ללא קשר להוצאת שחלות) ובמעקב ההורמונלי אני מאוזנת, כך שלא מדובר בתת פעילות בלוטת התריס. BMI שלי עדיין תקין (24) לפי החישוב, אבל רק כי הייתי מאד רזה לפני הניתוח. אני מאד מודאגת מהעלייה הפראית במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה אחרי כריתת שחלות

ד``ר איתן פאר
    28/04/2018

תחליפי את האביאנה באנג'ליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו