גלולות איביאנה - עזרה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות איביאנה - עזרה נוספת
    19/07/2018

שלום,
    אני בת 42 וכבר מגיל 35 אני נוטלת הורמונים באופן קבוע בגלל מנופאוזה מוקדמת שהתחילה אצלי בגיל 32 ונפסק הווסת בכלל בגיל 35.
    היום אני מטופלת ב איביאנה לאחר שכל הגלולות האחרות לא עזרו.
    לאחרונה, אני מרגישה שהאיביאנה לא עוזרת הרבה. גלי חום וכאבי עצמות ומצב רוח ירוד וחולשה בגוף בכלל. הפסקתי על דעת עצמי את האיביאנה אך רופאת הנשים הזהירה אותי שזה לא טוב.
    השאלה שלי? האם יש משהו אולי בנוסף לאיביאנה שיכול לעזור לי ולחזק את הגוף? אודה על תשובה בהקדם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אביאנה...

ד``ר איתן פאר
    02/08/2018

הרופאה שלך צודקת
    אבל עם אביאנה מפסיקה לעזור יש לעבור לטיפול המכיל הורמונים אחרים כגון דואביב או אנג'ליק או ליביאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרתי לרופאה שלי והיא רשמה לי תוסף עם האיביאנה

09/08/2018

חזרתי לרופאה שלי והיא רשמה לי תוסף עם האיביאנה של ויטליטי פיטו קלצ'יק VITALITY Phyto-Calcic ,היא אמרה שיהיו תוצאות של הקלה בגלי החום והחולשה בגוף לא לפני חודשיים שימוש. האם זה יעזור לי? אני לא רוצה לקחת סתם. במיוחד שהתוסף עולה 180 ש"ח והאיבינאנה 60 ש"ח.
    עצתך בבקשה !!
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו