אביאנה- האם כדאי לקחת הורמונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביאנה- האם כדאי לקחת הורמונים?
    אורלי
    03/08/2018

אני בת 48. כבר שנה ללא מחזור. הומלץ לי על טיפול באביאנה שרשם לי הגיניקולוג. לדבריו ההורמון יאט הזדקנות מכח הבחינות.
    סובלת מגלי חום מאוד מאוד קלים ונסבלים, יובש בנרתיק וכאב בעת קיום יחסי מין, עייפות, מתעוררת לאחרונה בלילות. התחלתי לפני חודש טיפול תרופתי לתת פעילות בלוטת התריס וכעת חשה פחות עייפה.
    האם יש צורך שאקח את האביאנה??? קראתי באלון לצרכן על תופעות הלוואי והסיכונים ומאוד נבהלתי. מה היתרונות עבורי בנטילת תרופה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם לקחת אביאנה

ד``ר איתן פאר
    04/08/2018

הצעה- במידה ויש לך, או לפונות אחרות, פייס בןק- תכנסי בבקשה ותבקשי חברות מ " איתן פאר - גיל המעבר"
    שם יש הרבה מאד פוסטים רפואיים מתחדשים הדנים בהרבה אספקטים של גיל המעבר
    אבל בגדול לגבי השאלה שלך-
    מחלות רבות קשות ומסכנות חיים ופוגעות באיכות החיים נגרמות רק לאחר הפסקת פעילות הורמונלית של השחלות . אלצהיימר, התקפי לב, אוסטאופורוזיס , השמנה בטנית, הזדקנות רקמות חיבור, יובש נרתיקי אובדן חשק מיני ועוד ועוד ועוד.
    הטיפול הההורמנלי ב לת מעהה לכל אלו . והכי חשוב, סוגי ההורמונים והמינונים בהם אנו משתמשים כיום מפחיתים הערות של מרבית הסרטנים כגון סרטני שד מעי ועוד
    ולכן הטיפול זה לא רק גלי חום אלאמיכלול התהליכים בעוברים על גוף האישה בהעדר הורמונים
    ולכן תרוצי לקחת ויפה שעה אחת קודם
    לגבי הרישום בעלון לצרכן-
    כאן נכנס אספקט משפטי המחייב כל תופעה שאי פעם בהיסטוריה תוארה עם הורמונים בכלל להיות מצויינים בכדי ששום מטופל לא יתבע חברת תרופות בטענה שלא ידעה אותו ולכן זה ממש מפחיד.
    תקראי את 64 עמודי ההזהרה שמצורפים לאקמול ותביני בעצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו