מחזור חודשי לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי לא סדיר
    בטי
    05/08/2018

שלום רב,
    בעוד שלושה חודשים ימלאו לי 52 שנים, מחזור אחרון בחודש נובמבר אשתקד (מגיל 48 בערך מחזור לא סדיר במיוחד כלומר מספר חודשים סדיר ולאחר מכן מדלג מספר חודשים ושוב סדיר)
    לפני שבועיים היה לי דימום מאד קל וחשבתי שאני צריכה לקבל מחזור אבל ממש לא, היום שוב פעם דימום קצת יותר חזק אבל לא ממש מחזור. כמו כן, הבטן שלי כל הזמן מאד נפוחה וזאת הרגשה מאד מאד לא נעימה.
    לפני כשלושה חודשים נבדקתי אצל רופא נשים אשר אמר שהכל בסדר אצלי וכנראה שיהיה לי מזחור עוד פעם או פעמים לכל היותר.
    ברצוני לשאול האם זה תקין הדימום כפי שציינתי לעיל? האם אני צריכה להבדק שנית או לחילופין לעשות בדיקות מסויימות?
    לתשובתך אודה מראש.
    בטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר

ד``ר איתן פאר
    07/08/2018

את בתקופה המקראית טרום גיל המעבר
    מאפיין את התקופה דימומים לא סדירים שיכולים להגיע גם אחרי חודשים רבים ללא מחזור
    במידה ואת ללא תסמיני גיל המעבר אז להמתין עד חלוף שנה מהמחזור האחרון ורק אז להתחיל טיפול הורמונלי תואם ומתאים
    במידה ותסמיני גיל המעבר מתחילים קודם לכן אז מתחילים טיפול כבר בהתאם לפגיעה באיכות החיים עקב תסמיני גיל המעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו