מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג הורמונים לגיל המעברסופיה16/09/2018
שלום, התחלתי לפני שנתיים בגיל 50 עם אביאנה, לאחר שהפסיק המחזור והחלו גלי חום . זה עזר אך נשארתי נפוחה בעיקר בבטן. לאחר שנה חזרו גלי חום, אז קיבלתי אקטיבל, עדיין הרגשתי נפיחות חריגה בבטן ובמותניים , נעלמו גלי חום. ניסיתי לאכול פחות והגברתי פעילות ספורט, זה לא עזר משמעותית אלא ממש קצת. אני יכולה לאכול משהו קל מאוד ולהתנפח כיאילו אכלתי ארוחה ענקית. חשבתי שיש לי בעיות עיכול עשיתי גסטרסקופיה וגם קולונוסקופיה הכל תקין. יש לי רגישות ללקטוז ולפרוקטוז בלבד. התייעצתי עם רופאת נשים והמליצה לי אנג'ליקה. נטלתי כמה חודשים ולא שיפר דבר. עשיתי הפסקה חמישה חודשים מכל הורמון, הנפיחות ירדה בבטן במידה בינונית ירדה ברגליים אך האצבעות של הידיים נשארו מאוד נפוחים. סבלתי שוב מגלי חום עצבנות וקושי לישון והרופאה המליצה לי על ליביאל. אני לוקחת שלוש שבועות יש לי פחות אך עדיין גלי חום , עייפות וקושי לישון עדיין ונפיחות גדולה חזרה בבטן ומסביב. אני לא רגילה למצב זה לכן זה מפריע לי מאוד ואני מיואשת שאינני מוצאת את המינון הנכון.
האם יש כדור הורמון אחר וחלש יותר או איזה הכי חלש מבין אביאנה אקטיבל אנג'ליקה ליביאל שכדאי לי להתרגל בכל זאת ?
נראה שכבר אצטרך בכל מקרה להיות כל הזמן בדיאטה כוון שבודאות הגעתי למסקנה שבגיל המעבר משמינים מהר יותר וקשה יותר לרדת...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הורמונים
ד``ר איתן פאר25/09/2018המקרה שלך כלל לא מתאים לטיפול הורמונלי בכדורים עקב חומרי הפירוק שלהם בכבד לאחר הספיגה מהמעי
ולכן אין טעם לדלג מכדור לכדור אלא להבין מטבוליזם של תרופות הורמונליות. וזה מה שנקרא התאמה אישית
את צריכה להיות מטופלת ע'י מדבקות אוורל קונטי או אסטרוג'ל לעור עם כדור אוטרוגסטאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?