סוג הורמונים לגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג הורמונים לגיל המעבר
    סופיה
    16/09/2018

שלום, התחלתי לפני שנתיים בגיל 50 עם אביאנה, לאחר שהפסיק המחזור והחלו גלי חום . זה עזר אך נשארתי נפוחה בעיקר בבטן. לאחר שנה חזרו גלי חום, אז קיבלתי אקטיבל, עדיין הרגשתי נפיחות חריגה בבטן ובמותניים , נעלמו גלי חום. ניסיתי לאכול פחות והגברתי פעילות ספורט, זה לא עזר משמעותית אלא ממש קצת. אני יכולה לאכול משהו קל מאוד ולהתנפח כיאילו אכלתי ארוחה ענקית. חשבתי שיש לי בעיות עיכול עשיתי גסטרסקופיה וגם קולונוסקופיה הכל תקין. יש לי רגישות ללקטוז ולפרוקטוז בלבד. התייעצתי עם רופאת נשים והמליצה לי אנג'ליקה. נטלתי כמה חודשים ולא שיפר דבר. עשיתי הפסקה חמישה חודשים מכל הורמון, הנפיחות ירדה בבטן במידה בינונית ירדה ברגליים אך האצבעות של הידיים נשארו מאוד נפוחים. סבלתי שוב מגלי חום עצבנות וקושי לישון והרופאה המליצה לי על ליביאל. אני לוקחת שלוש שבועות יש לי פחות אך עדיין גלי חום , עייפות וקושי לישון עדיין ונפיחות גדולה חזרה בבטן ומסביב. אני לא רגילה למצב זה לכן זה מפריע לי מאוד ואני מיואשת שאינני מוצאת את המינון הנכון.
    האם יש כדור הורמון אחר וחלש יותר או איזה הכי חלש מבין אביאנה אקטיבל אנג'ליקה ליביאל שכדאי לי להתרגל בכל זאת ?
    נראה שכבר אצטרך בכל מקרה להיות כל הזמן בדיאטה כוון שבודאות הגעתי למסקנה שבגיל המעבר משמינים מהר יותר וקשה יותר לרדת...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג הורמונים לגיל המעבר

הוספת תגובה

• סוג הורמונים

ד``ר איתן פאר
    25/09/2018

המקרה שלך כלל לא מתאים לטיפול הורמונלי בכדורים עקב חומרי הפירוק שלהם בכבד לאחר הספיגה מהמעי
    ולכן אין טעם לדלג מכדור לכדור אלא להבין מטבוליזם של תרופות הורמונליות. וזה מה שנקרא התאמה אישית
    את צריכה להיות מטופלת ע'י מדבקות אוורל קונטי או אסטרוג'ל לעור עם כדור אוטרוגסטאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו